Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου : Αντιμισθία Δημάρχου - Αντιδημάρχων!

 • Τοπικά νέα
 • 6 σχόλια
 • Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου : Αντιμισθία Δημάρχου - Αντιδημάρχων!

  Ένα απο τα θέματα που θα συζητηθούν στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο και σας μεταφέρουμε ότι  ακριβώς γράφει , ο Προϋπολογισμός Δαπανών για Οικονομικό Έτος 2017, 2018.

  Προσθήκη σχολίου

  6 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

   Επειδή ακριβώς τα ποσά αυτά είναι υπέργκα γιά τα οικονομικά των Δήμων (εδώ κάποιοι δυσανασχετούν γιά τα 600-800Ε των Αντιδημάρχων) είναι πρακτικά αδύνατον άξια στελέχη του Ιδ τομέα να ενδιαφερθούν με τα κοινά..... Ντράφι-Διώνη -Πικέρμι διαμένουν πολλά διευθυντικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα..Δεν χριεάζονται την έρευνα της KPMG, τα ξέρουν από πρώτο χέρι...
   Τσγκαράκης Μύρων
   Δρ Πλαστικής Χειρ/κής Παν/μίου Αθηνών
   Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

   Εννοώ ξεκάθαρα να λαμβάνουν αμοιβές γύρω από τον πραγματικό μ.ο. υπαλλήλων ιδ. τομέα, όχι του ανειδίκευτου που είναι το πρώτο κατώφλι.
   Οι διευθυντές στον ιδ. τομέα σήμερα διαθέτουν πτυχίο/α, μεταπτυχιακό, πολύ καλή/ες ξένη/ες γλώσσα, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση κλπ. Πόσοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι νομίζετ θα περνούσαν από ένα interview πχ στην KPMG που αναφέρατε ή αλλού; Ας το περάσουν και έπειτα τα συζητάμε για τις αμοιβές που γράψατε. Α και αυτές τις αμοιβές πείτε της μεθαύριο που μπορεί να συναντήσετε στους γείτονες σας, να χαρούν. Εμείς θα περιμένουμε άλλη συνάντηση στα καθ'υμάς.
   Εδώ αν ένας δήμαρχος αποτύχει όχι εξωστρακισμός όπως στην π. Αθήνα τον περιμένει, τον περιμένει ούτως ή άλλως "επιβράβευση" πενταετίας μάλιστα ίσως επειδή τη νομοθεσία την έγραψε δήμαρχος.
   Σε κάθε περίπτωση τα ποσά που αναφέρατε είναι άκρως υπέρογκα, εσείς βέβαια μπορείτε να επιμένετε.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

   Δεν νομίζω να διαφωνώ στά περισσότερα..Αλλωστε στην Αρχαία Αθήνα πολιτικός που δεν εφάρμοζε το πρόγρμμαα του δεν μπορούσε να επικαλεστεί "καμμένη γή" κ.λπ. Τον περίμενε βαρβατη εξορία!! Ετσι πρόσεχαν όλοι τι έταζαν και τί έπραταν!! Δύο διευκρινίσεις μόνο: Και τα διευθυντικά στελέχη μισθωτοί είναι!! Εάν η πρόταση σας είναι ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι να λαμβάνουν τον κατώτατο μισθό του ανειδίκευτου με απολυτήριο Δημοτικού και μηδέν προυπηρεσία πειτε το.. 2ον Αναφέρθηκα σε μισθούς Δημάρχων -Αντιδημάρχων -όχι όλο το Δημοτικό Συμβούλιο...

   Τσαγκαράκης Μύρων
   Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

   Έγραψα να συνδέονται με τον μέσο όρο των μισθωτών όχι των διευθυντών που καταλάβατε. Αφήστε που Στους Δήμους αν οι αποφάσεις τους δημιουργήσουν οικονομική βλάβη δεν φεύγουν στο τέλος του χρόνου αλλά εξαντλούν πενταετία οπότε το κόστος πάει στον... προυπολογισμό, αν κάνουν κάποιο λάθος τα δικαστικά έξοδα τα πληρώνει ο δήμος κλπ.
   Η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού χωρίς να αξιολογείς, επιλέγεις κλπ. δεν έχει καμία σχέση με του ιδ. τομέα.
   Από την πλειονότητα των αιρετών (δεν μιλάμε για ελάχιστες εξαιρέσεις) οποιοσδήποτε θελήσει ας χτυπήσει στον ιδ. τομέα τις αμοιβές που αναφέρατε και αν θα προσληφθεί αυτό θα είναι είδηση! Ενώ κατ' εσάς θα έπρεπε να αμοίβονται όλοι με τις 60 έως 85 χιλιάδες.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

   Ο Δήμορχος και οι αντιδήμαρχοι έχουν σύνθετο έργο που στον ιδιωτικό τομέα περιλαμβάνει την διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού τα χρηματοοικονομικα και την λογιστική. Στον ιδιωτικό τομέα οι μικτές αποδοχές κυμαίνονται μεταξύ 60.000-85.000 Ε ετησιώς (πηγή Ranstadt 20/5/2017 & KPMG 2016). Δεν νομίζω ότι τα οικονομικά του Δήμου μας επιτρέπουν την αμοιβή των αιρετών με το μέσο όρο του μισθού του ιδιωτικού τομέα.

   Τσαγκαράκης Μύρων
   Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου
   Δρ. Πλαστικής Χειρ/κής Πανεπιστημίου Αθηνών.

   ΥΓ Στον ιδιωτικό τομέα αν οι αποφάσεις σου οδηγήσουν σε οικονομική βλάβη στην τρέχουσα χρήση, συνήθως "δεν κάνεις παρέλαση" και στην καλύτερη σε ευχαριστούν γιά την προσφορά σου στην εταιρεία και "σε αφήνουν να φύγεις" στην επόμενη ετήσια Γενική Συνέλευση..

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

   Προτείνω να συνδέονται με τον μέσο όρο των μισθών του ιδιωτικού τομέα, μην το κάνουμε βουλή εδωπέρα...

  επιστροφή στην κορυφή