Δωρεά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας

 • Τοπικά νέα
 • Σχολιάστε πρώτοι!
 • Δωρεά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας

  Στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας συναντήσαμε σήμερα τον Πρόεδρο της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βαγγέλη Χαραμή και το συνεργάτη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου Δημήτρη Καραγεωργίου. Η επίσκεψή τους στο Διοικητή του ΤΑ Δημήτρη Δελτσίδη, απ’ό,τι μαθαίνουμε, πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη δωρεά υλικού για την επιδιόρθωση τεχνικής βλάβης οχήματος του ΤΑ.

  Η συζήτηση βεβαίως επεκτάθηκε και στη λειτουργία του ΤΑ κι ο Διοικητής δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες για πρόσφατη μεγάλη επιτυχία με εξάρθρωση μεγάλης σπείρας στην περιοχή. Στις ευχαριστίες αυτές ανταπάντησε πως είναι σημαντική αναγνώριση και ανταπόδοση για το προσωπικό του Τμήματος, που υπερβάλλει συχνά εαυτόν στο καθήκον, κινήσεις σαν και τη σημερινή που διευκολύνουν το έργο τους παρέχοντάς τους τα βέλτιστα μέσα για να εργαστούν.

  Η κίνηση αυτή ήρθε ακριβώς την επόμενη ημέρα από τη χθεσινή δωρεά από τον κο Καραγεωργίου ιστορικών αεροφωτογραφιών των ετών 1939 και 1945 (προ και μετά τη γερμανική κατοχή) της περιοχής του Οχυρού και της ευρύτερης περιοχής Ραφήνας-Πικερμίου στο Δήμο, αποδεικνύοντας μια συνεχή προσπάθεια και ανησυχία για τις ανάγκες της περιοχής.

  Προσθήκη σχολίου

  0 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  επιστροφή στην κορυφή