Β. Βασιλικού & Δ.Καρασταμάτης : Κύριε Δήμαρχε Ραφήνας-Πικερμίου....

 • Τοπικά νέα
 • 2 σχόλια
 • Β. Βασιλικού & Δ.Καρασταμάτης : Κύριε Δήμαρχε Ραφήνας-Πικερμίου....

  Ευχαριστούμε εκ νέου για την φιλοξενία μας στο RPN. Εδώ η απάντηση μας στο κύριο Δήμαρχο σχετικά με το αδέσποτο Χάτσικο:

  grhgorhs

  Κύριε Δήμαρχε,

  Το σχόλιο που κάναμε με μεγάλη δόση χιούμορ, που μάλλον δεν αντιληφθήκατε, αφορούσε εσάς ως προσωπικότητα και όχι το έργο του Δήμου. Η ουσία ήταν ότι εσείς προσωπικά δείξατε με τη στάση και το ύφος σας την απέχθειά σας στα τετράποδα, σπρώχνοντας με το πόδι σας ένα ζώο. Για να αντιληφθείτε τη διαφορά, δίπλα σας στη φωτογραφία στέκονται ο κ. Πιστικίδης και ο κ. Καλφαντής, οι οποίοι πραγματικά βλέπουν με καλοσύνη το περιστατικό.

  Τέλος η θέση σας δεν επιτρέπει ούτε το ύφος που έχετε, αλλά ούτε να κρίνετε εν θερμώ πριν ενημερωθείτε. Η ευαισθησία μας, αλλά ακόμα περισσότερο οι εθελοντικές ενέργειες στις οποίες συμμετέχουμε, είναι πιθανό να είναι άγνωστες σε εσάς, είναι όμως γνωστές σε πολλούς συνανθρώπους μας. Και κάτι ακόμα. Είναι τουλάχιστον άκομψο να συγκρίνει ένας Δήμαρχος το έργο που κάνει ο Δήμος του – και είναι υποχρεωμένος να το κάνει – με το έργο που κάνουν κάποιο πολίτες στα πλαίσια του εθελοντισμού. Είναι ακόμη πιο άκομψο όταν στην περίπτωσή σας, προσπαθείτε να οικειοποιηθείτε το έργο αυτό για να αναδείξετε τον εαυτό σας, ξεχνώντας ότι το έργο του Δήμου είναι αποτέλεσμα προσπάθειας πολλών ατόμων.

  Πέρα από την αντιπαράθεση αυτή, προτείνουμε μια φιλική εποικοδομητική συνάντηση, για να δούμε πως όλοι μπορούμε πραγματικά να προσφέρουμε για το κοινό καλό. Ψυχραιμία λοιπόν και η μπάλα είναι σε εσάς αγαπητέ κύριε Δήμαρχε !

  Βαλερή Βασιλικού

  Προσθήκη σχολίου

  2 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 10:33 Σύνδεσμος σχολίου

   Το σχόλιο σας καθόλου δεν είχε δόση χιούμορ πλανάσθε αν το πιστεύετε, έδειξε να είστε από αυτούς που πιστεύουν μόνο στα δικαιώματα των ζώων και όχι και των ανθρώπων. Την δε μπάλα κρατήστε τη εσείς.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 08:39 Σύνδεσμος σχολίου

   Δήμαρχε μη μασάς. Εάν δεν μπορείς εσύ να διώξεις ένα σκυλί που σε πλησίασε ποιός άλλος μπορεί;

  επιστροφή στην κορυφή