Live ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (telesport.gr)

Δείτε στις 17:00 Live τον αγώνα Ηροδότου - Αηττήτου Βαθμολογία ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ 1 Αήττητος Σπάτων 5 2 2 1 6 5 8 2 Αστέρας Αμαλιάδας  4 2 0 2 6 8 6

Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Και για το λιμάνι ενημερωθήκαμε, μελετήσαμε, προτείναμε βιώσιμες λύσεις προς το ΣΑΣ, τις λιμενικές αρχές και τον ΟΛΡ.»

 • Τοπικά νέα
 • 2 σχόλια
 • Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Και για το λιμάνι ενημερωθήκαμε, μελετήσαμε, προτείναμε βιώσιμες λύσεις προς το ΣΑΣ, τις λιμενικές αρχές και τον ΟΛΡ.»

  Ως δομημένη παράταξη Δύναμη Ανάπτυξης, με ικανά στελέχη και με υπευθυνότητα απέναντι στα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε, ξεκινήσαμε από αρχές Μαρτίου να σχεδιάζουμε πολύ στοχευμένες προτάσεις, βιώσιμες και ρεαλιστικές. Αρχές Απριλίου υποβάλλαμε εγγράφως τις προτάσεις που καταρτίσαμε (20 ημέρες πριν από τη συζήτηση το δημοτικό συμβούλιο) στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, στις Λιμενικές Αρχές και στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας.

  mezedopoleio giorgos

  Οι προτάσεις μας παρουσιάζονται συνοπτικά, έχουν όμως πλήρη τεκμηρίωση και στοιχεία ωρίμανσης τα οποία μπορούμε να συζητήσουμε με φορείς και συλλογικότητες που θα ενδιαφερθούν. Συγκεκριμένα προτείνουμε τρεις απαραίτητες στοχευμένες ενέργειες:

  1. Για να μειωθεί ο μεγάλος αριθμός οχημάτων που φτάνουν στην πόλη της Ραφήνας

  Δημιουργία παρκινγκ στα Σπάτα, στην έξοδο της Αττικής Οδού στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το οποίο να έχει τακτική σύνδεση με ένα λεωφορείο (shuttle bus) με το λιμάνι, για τη μεταφορά όσων δεν προτίθενται να ταξιδέψουν στα νησιά με το όχημά τους.

  1. Για να μειωθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα Λεωφ. Φλέμινγκ και κέντρου Ραφήνας

  Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες άφιξης των πλοίων. Η δημιουργία και αυστηρή τήρηση ενός κυλιόμενου ωραρίου άφιξης των πλοίων, θα έχει ως στόχο να αποφύγουμε την ταυτόχρονη έξοδο και κίνηση οχημάτων. Είναι επιβεβλημένο, από τη φέρουσα ικανότητα οχημάτων της Λεωφόρου Φλέμινγκ, τα οχηματαγωγά πλοία έχουν μεταξύ τους χρόνους άφιξης όχι λιγότερο από 40 λεπτά. Επειδή αντιλαμβανόμαστε την αγωνία των πλοιοκτητών, το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί πρέπει οπωσδήποτε να είναι κυλιόμενο, ώστε όλα τα πλοία να εκμεταλλεύονται εκ περιτροπής τις εμπορικές ώρες. Από αυτό δεν θα υπάρχει οικονομική ζημιά των πλοιοκτητών, αντιθέτως η ικανοποίηση των τουριστών από τη μείωση της ταλαιπωρίας θα έχει θετικά αποτελέσματα.

  1. Για να μειωθεί το πρόβλημα στάθμευσης οχημάτων εντός του κέντρου Ραφήνας

  Δωρεάν χρήση του παρκινγκ του Οργανισμού Λιμένος, α) για τους υπαλλήλους και επαγγελματίες που απασχολούνται ή δραστηριοποιούνται στη ζώνη του λιμένα, β) για τα φορτηγά που πρόκειται να ταξιδέψουν (διότι τώρα σταθμεύουν στους δρόμους της πόλης).

  Τέλος σημειώνουμε ότι η αυξανόμενη κίνηση του λιμανιού της Ραφήνας αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της πόλης και πρέπει να την διαχειριστούμε από κοινού, με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, αλλά και των κατοίκων και επιχειρηματιών της πόλης.

  Όλοι μαζί, Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη του ΟΛΡ, Λιμενικές Αρχές, πλοιοκτήτες και εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων, πρέπει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι. Πρέπει να εξετάσουμε με σοβαρότητα βιώσιμες λύσεις που θα επιτρέψουν στην πόλη της Ραφήνας να «δέχεται» το μεγάλο όγκο ταξιδιωτών χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στη ζωή των κατοίκων, αλλά και λύσεις που θα τους μετατρέψουν σε τουρίστες.

   

  Προσθήκη σχολίου

  2 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

   M87: Από υπουργό μέχρι δημοτικό σύμβουλο, όλοι βήχουν το ίδιο. 6:10~6:26 στο video (rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/68116/dhm-symboylos-andreas-basilopoylos-kai-ola-osa-eipe-gia-to-limani συμπληρώστε μόνοι σας τα http και www): Ο Κος Βασιλόπουλος ζητάει να φτιαχτεί ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ και να εισαχθεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ προκειμένου οι επιβάτες:

   α. Να εξαναγκάζονται όχι μόνο να κινήσουν τα αυτοκίνητα τους προκειμένου να φτάσουν στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.
   β. Να πληρώσουν για την σταθμευση αυτή.
   γ. Να πληρώσουν για το εισητήριο του shuttle bus.

   Ας δούμε ποιός/οι οφελούνται από την πρόταση αυτή:

   1. Η όποια κατασκευαστική αναλάβει την ανέγερση, περίφραξη, ασφαλτόστρωση, διαγράμμιση, εξοπλισμό με ιστούς φωτισμού, μπαριέρες / εμπόδια, και μόνιμες κατασκευές για το εργαζόμενο σε αυτό προσωπικό.
   2. Η όποια εταιρεία θα έχει την εκμετάλλευση της γραμμής του shuttle bus... ονόματα δεν λέμε, πρόσωπα να μη θίγονται.
   3. Οι πωλητές καυσίμων / ασφαλειών / τελών κυκλοφορίας / εισαγωγής ανταλλακτικών / συντήρησης οχημάτων και δεν συμμαζεύεται μιάς και για να φτάσει ο επιβάτης του πλοίου στο χώρο στάθμευσης Σπατών πρέπει να πάει εκεί με το αυτοκίνητο του.
   4. Η όποια ανάδοχη εταιρεία η οποία θα κληθεί να λειτουργήσει τον χώρο στάθμευσης με τα χρήματα των δημοτικών τελών ή και φόρων.

   Ας δούμε και ποιοί ζημιώνονται από τις προτάσεις του:
   1. Ο φορολογούμενος / δημότης ο οποιός εξαναγκάζεται να "επενδύσει" σε άλλο ένα ημίμετρο με τίτλο "χώρος στάθμευσης Σπατών".
   2. Ο επιβάτης ο οποίος εκτός του ότι πρέπει να πάρει το αυτοκίνητο του, πρέπει να πληρώσει ΚΑΙ για σταθμευση ΚΑΙ για επιβίβαση στο shuttle bus.
   3. Ο δημότης / φορολογούμενος ο οποίος πρέπει να συντηρήσει άλλη μια εταιρεία "διαχείρισης" χώρων στάθμευσης.

   Στο ίδιο μήκος κύματος βήχει και ο Κος Σπίρτζης ο οποίος σε δήλωση του στις 30/03/2018 (ομιλία σχετικά με το αναπτυξιακό του Λαυρίου) είπε τα εξής:

   "Όπως επίσης , δε μπορεί να μη συζητήσουμε το θέμα των Αστικών Μεταφορών για την Ανατολική Αττική, που έχει μείνει στο «προχθές» της χώρας, όχι στο «χθες». Της γκρίζας επίσης λειτουργίας των ΚΤΕΛ -και μία που είναι και η Ρένα Δούρου εδώ-, δεν μπορεί να συνεχίσουμε να μη διασυνδέονται οι σταθμοί των Μέσων Σταθερής Τροχιάς με τους δήμους της Ανατολικής Αττικής, και δε μπορεί, τα ΚΤΕΛ να ξεκινάνε από τους δήμους της Ανατολικής Αττικής, όταν έχουμε κάνει τέτοια έργα στον Προαστιακό και στο Μετρό και να καταλήγουν στο Πεδίο του Άρεως. Αυτό είναι τραγικό."

   Χ. Σπίρτζης 30/03/2018

   Του Κου Σπίρτζη φαίνεται να του αρέσει το "προχθές" στο οποίο βρισκόμαστε καθώς επίσης και το γκριζάκι του ΚΤΕΛ και θα το δείτε και εσείς αυτό στη συνέχεια:

   Ο σκοπός του Κου Σπίρτζη είναι να "τιμωρήσει" το ΚΤΕΛ με το να μην τελειώνουν τα δρομολόγια τους πλέον στο πεδίο του άρεως αλλά αντί αυτού να μεταφερθεί το τέρμα τους είτε στην Εθνική Άμυνα, είτε στο Νομισματοκοπείο.

   Κατ' αρχάς έχει περάσει κανείς από το πεδίο του άρεως τελευταία; Πιο πολλά πρεζόνια και άστεγους έχει, από εργαζόμενους του ΚΤΕΛ και επιβάτες αθροιστικά. Ένα χάλι μαύρο. Χειρότερη εικόνα από το μεταξουργείο στα χειρότερα του.

   Έχοντας πει τα παραπάνω, ας δούμε ποιοί κερδίζουν από την μεταφορά της αφετηρίας / τερματισμού του ΚΤΕΛ.

   1. Κατ' αρχάς οι μέτοχοι του ΚΤΕΛ τα λεωφορεία των οποίων για το ίδιο ή αυξημένο κόμιστρο θα εκτελούν δρομολόγιο με λιγότερα χιλιόμετρα. Βούτυρο στο ψωμάκι τους. Λιγότερα χιλιόμετρα = λιγότερα καύσιμα, λιγότερη συντήρηση και αυξημένη ταρίφα / χιλιόμετρο.
   2. Το ΚΤΕΛ γενικότερα η αφετηρία / τερματισμός του οποίου μεταφέρεται από μια υποβαθμισμένη περιοχή σε μια καλύτερη και με καλύτερη αστυνόμευση περιοχή.

   Ας δούμε και ποιοί ζημιώνονται:
   1. Αν οι οδηγοί των ΚΤΕΛ αποζημιώνονται χιλιομετρικά, θα δούν μείωση των εσόδων τους επί του ίδιου δρομολογίου.
   2. Οι επιβάτες των ΚΤΕΛ οι οποίοι θα πληρώσουν και χρηματικά μιας και ενώ πήγαιναν "κέντρο Αθήνας" πλέον θα πρέπει να πληρώνουν και εισητήριο αστικής συγκοινωνίας επιπλέον του κομίστρου του ΚΤΕΛ.
   3. Οι επιβάτες των ΚΤΕΛ οι οποίοι θα πληρώσουν και χρονικά με μετεπιβίβαση σε άλλο μέσο.

   Το μόνο το οποίο οφείλει να αναρωτηθεί κανείς σε αυτό το σημείο, είναι:

   Από υπουργό μέχρι δημοτικό σύμβουλο, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ;;;

   Και όλα αυτά, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ το λιμάνι της Ραφήνας ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

   Με άλλα λόγια και μόνο για να κλείσουμε το συγκεκριμενο σχόλιο σχετικά με τα όσα είπε ο Κος Βασιλόπουλος, μην κάνεις χώρο σταθμεύσης και shuttle bus. Βάλε μια α. ΔΗΜΟΣΙΑ λεωφορειακή γραμμή β. από κεντρικό σταθμό μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας μάλλον;) γ. μέχρι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ της Ραφήνας, δ. φρόντισε τα λεωφορεία να έχουν χώρους για αποσκευές και καθίσματα (άρα υπερυψωμένα) καλοσυντηρημένα και όχι χρέπια, ε. οι οδηγοί να ξέρουν τουλάχιστο μια ξένη γλώσσα στ. και να υπάρχει επάρκεια λεωφορείων για την ικανοποίηση της επιβατικής κίνησης ζ. και τα λεωφορεία ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ σταθερό πρόγραμμα δρομολογίων και τελείωσες... μέχρι να κάνεις τα συνοδά έργα τα οποία έπρεπε να έχεις προβλέψει από τότε που ενέκρινες την επέκταση του λιμανιού ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΥ! Μπορεί βέβαια, προκειμένου να το κάνετε αυτό, να χρειαστεί να ξεπεραστεί ο μεγάλος μαρασμός για διευθετήσεις ρεμάτων με διαδικασίες εξπρές και η διαρκής "ανάγκη" κατασπατάλησης εκατομμυρίων ευρώ σε αποθεματικά (8ος χρόνων μνημονίων, χρονιά μεγάλων έργων!). Δύσκολο πολύ αυτό.

   Επίσης, αν θέλει κάποιος να μου εξηγήσει ΓΙΑΤΙ οι εντός του λιμανιού κατειλλημένοι χώροι σταθμευσης δεν διατίθενται στο επιβατικό κοινό; Με ποιανού ****** λογική εξαναγκάζεται ο υπερήλικας ή ο ασθενής ή με κινητικά προβλήματα να περπατήσει 300-400 μέτρα φορτωμένος με αποσκευές για να πάρει το πλοίο;;; Κατά τα άλλα μας μάρανε η ευαισθησια των 74.000 ευρώ για τα αδέσποτα και τα 8.719 για σπόρους δενδρυλίων. Ο ΟΛΡ τι έχει να πει σχετικά; Θα κλοσάει για πολύ ακόμα τους εντός λιμανιού χώρους στάθμευσης...εικάζω μέχρι την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του λιμανιού για να περάσει το αιώνιο μήνυμα;

   [ΑΓΑΘΟ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ για το οποίο πληρώνουμε ΚΟΣΤΟΣ ΜΟΝΟ] = ΚΑΚΟ
   [ΑΓΑΘΟ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ για το οποίο πληρώνουμε ΚΟΣΤΟΣ + ΚΕΡΔΟΣ] = ΚΑΛΟ

   Αν ο δρόμος δεν ανήκει σε μένα, τότε σίγουρα δεν ανήκει και στον ΟΛΡ ή σε κανέναν άλλο ******! Απλά εγώ και ο κάθε "εγώ" έχουμε τον επιπλέον λόγο να φωνάζουμε, ότι όλα αυτά έγιναν με δικά μας χρήματα και όχι των επιτήδειων.

   M87

   Με σειρά προτεραιότητας σας παραθέτω τους τίτλους και συνδέσμους άλλων σχολίων μου. Προσθέστε μόνοι σας τα (http) και (www).

   ΛΙΜΑΝΙ - ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

   1. Γεράσιμος Βουδούρης : Μάζεψε υπογραφές και φέρνει για συζήτηση στο Δημ. Συμβούλιο τα προβλήματα του λιμανιού
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/67064/gerasimos-boydoyrhs-mazepse-ypografes-kai-fernei-gia-syzhthsh-sto-dhm-symboylio-ta-problhmata-toy-limanioy)

   2. Μεγάλη Εβδομάδα, έρχεται η ανάπτυξη στη Ραφήνα, με 44 δρομολόγια πλοίων και περισσότερα απο 8.500 διερχόμενα αυτοκίνητα!
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/67222/megalh-ebdomada,-erchetai-h-anaptyxh-sth-rafhna,-me-44-dromologia-ploiwn-kai-perissotera-apo-8-500-dierchomena-aytokinhta)

   3. Ραφήνα : Αυξάνονται τα δρομολόγια των πλοίων ,μειώθηκαν τα δρομολόγια του Αστικού Λεωφορείου απο 29 στα 17
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/67248/rafhna-ayxanontai-ta-dromologia-twn-ploiwn-,meiwthhkan-ta-dromologia-toy-astikoy-lewforeioy-apo-29-sta-17)

   4. Εκσυγχρονισμός Ηλεκτρικού Δικτύου Λιμένα Ραφήνας
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/67605/eksygchronismos-hlektrikoy-diktyoy-limena-rafhnas)

   5. Χ. Σπίρτζης "Τέρμα το Πεδίο του Άρεως για το ΚΤΕΛ"
   (URL: rpn.gr/news/67231/ch-spirtzhs-terma-to-pedio-toy-arews-gia-to-ktel)

   6. Τι θα κάνουν 500.000 κάτοχοι I.X. μετά την ευρωπαϊκή «δαιμονοποίηση» των κινητήρων diesel
   (URL: rpn.gr/news/66836/ti-tha-kanoyn-500-000-katochoi-i-x-meta-thn-eyrwpaikh-%C2%ABdaimonopoihsh%C2%BB-twn-kinhthrwn-diesel)

   7. Δαμιανός Φαφούτης "Τις προηγούμενες δεκαετίες υπήρχαν δυναμικές κινήσεις που είχαν φέρει αποτελέσματα"
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/68044/damianos-fafoyths-tis-prohgoymenes-dekaeties-yphrchan-dynamikes-kinhseis-poy-eichan-ferei-apotelesmata)

   8. Δημ. Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος και όλα όσα είπε για το λιμάνι!
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/68116/dhm-symboylos-andreas-basilopoylos-kai-ola-osa-eipe-gia-to-limani)

   9. Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Και για το λιμάνι ενημερωθήκαμε, μελετήσαμε, προτείναμε βιώσιμες λύσεις προς το ΣΑΣ, τις λιμενικές αρχές και τον ΟΛΡ.»
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/68189/andreas-basilopoylos-%C2%ABkai-gia-to-limani-enhmerwthhkame,-melethsame,-proteiname-biwsimes-lyseis-pros-to-sas,-tis-limenikes-arches-kai-ton-olr-%C2%BB#comment4050)

   10. Με 30 εκατομμύρια € η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί τον ΟΑΣΑ για αγορά λεωφορείων!
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/68215/me-30-ekatommyria-%E2%82%AC-h-perifereia-attikhs-chrhmatodotei-ton-oasa-gia-agora-lewforeiwn#comment4037)

   ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΟΣΧΟΛΙΚΟΦΥΛΑΚΟΒΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΤΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

   11. Ο Δήμος Μυκόνου θα δώσει 250.000 € για να φτιάξει δικό του «Baywatch»
   (URL: rpn.gr/m_region/66523/o-dhmos-mykonoy-tha-dwsei-250-000-%E2%82%AC-gia-na-ftiaxei-diko-toy-%C2%ABbaywatch%C2%BB)

   12. Το Μπλε λιμανακι φοραει τα καλα του...
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/66987/to-mple-limanaki-foraei-ta-kala-toy)

   13. Μια σημαντική ημέρα για το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου! Απέκτησε πρόσβαση στο παράλιο μέτωπο.
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/67378/mia-shmantikh-hmera-gia-to-dhmo-rafhnas-pikermioy-apekthse-prosbash-sto-paralio-metwpo)

   ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ... ΑΛΛΕΣ "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ"

   14. Αλέξανδρος και Γιώργος δύο "χαρούμενοι" skate boarders που έχουν πλέον την πίστα τους στη Ραφήνα.
   (URL: rpn.gr/m_sports/66585/video-photos-alexandros-kai-giwrgos-dyo-charoymenoi-skate-boarders-poy-echoyn-pleon-thn-pista-toys-sth-rafhna)

   15. Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, με ιδιαίτερη φροντίδα για τα αδέσποτα!
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/67258/dhmos-rafhnas-pikermioy,-me-idiaiterh-frontida-gia-ta-adespota)

   16. Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου : Απ ευθείας ανάθεση 8.719,62€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/66993/dhmos-rafhnas-pikermioy-ap-eytheias-anathesh-8-719,62%E2%82%AC-symperilambanomenoy-fpa)

   ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

   17. Δημήτρης Πόθας "Περί καθαριότητας στο Κλειστό της Διώνης"
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/68190/dhmhtrhs-pothas-peri-kathariothtas-sto-kleisto-ths-diwnhs#comment4033)

   18. Πω, πω μ***** μου! 8ος χρόνος μνημονίων και έχουμε ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ στη χώρα! ..
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/67712/pw,-pw-m-moy-8os-chronos-mnhmoniwn-kai-echoyme-kataskeyastiko-orgasmo-sth-chwra)

   19. Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής "Οι περιβαλλοντικές συνθήκες θα παρακολουθούνται πλέον συστηματικά"
   (rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/66021/antidhmarchos-antwnhs-palpatzhs-oi-periballontikes-synthhkes-tha-parakoloythoyntai-pleon-systhmatika)

   20. Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου : 4.960€ για Περιβαλλοντολόγο.
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/67754/dhmos-rafhnas-pikermioy-4-960%E2%82%AC-gia-periballontologo)

   21. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟ;;;
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/67767/twra-moy-thymhthhkate-oti-chreiazeste-periballontologo)

   ΔΙΑΦΟΡΑ

   22. Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρία «σφάζει» με το γάντι τον Αμβρόσιο – Πρόθυμη να «διαφωτίσει» και την αρχιεπισκοπή
   (URL: rpn.gr/m_region/67215/h-ellhnikh-psychiatrikh-etairia-%C2%ABsfazei%C2%BB-me-to-ganti-ton-ambrosio-%E2%80%93-prothymh-na-%C2%ABdiafwtisei%C2%BB-kai-thn-archiepiskoph)

   23. Εξουδετερώθηκε οβίδα στο Προεδρικό Μέγαρο
   (URL: rpn.gr/m_region/67450/exoydeterwthhke-obida-sto-proedriko-megaro#comment3951)

   24. Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Έμπορων Ραφήνας Πικερμίου με προτάσεις για την ανάπτυξη της Ραφήνας!
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/67171/h-enwsh-epaggelmatobiotechnwn-emporwn-rafhnas-pikermioy-me-protaseis-gia-thn-anaptyxh-ths-rafhnas)

   25. Η ανικανότητα . . . . των κυβερνώντων ! ! ! !
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/66863/h-anikanothta-twn-kybernwntwn)

   26. (video) Δημ. Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος "Εδώ λειτουργούμε θεσμικά ...δεν μπορεί να μου υποδείξει ο Δήμαρχος να παίρνω απαντήσεις απο άλλους."
   (URL: rpn.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1/68057/wideo-dhm-symboylos-andreas-basilopoylos-edw-leitoyrgoyme-thesmika-den-mporei-na-moy-ypodeixei-o-dhmarchos-na-pairnw-apanthseis-apo-alloys)

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Συνιστώ να αντιγράψετε την ανάρτηση στον Η/Υ σας προκειμένου να σας είναι προσβάσιμο το περιεχόμενο ανεξαρτήτως διαθεσιμότητας αυτών στο rpn.

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Να χρησιμοποιείτε την μηχανή αναζήτησης στην πρώτη σελίδα του RPN και μόνο αφού πάτε κάτω-κάτω και πατήσετε "Δείτε όλα τα αποτελέσματα", γιατί το Google "χάλασε" σε ότι αφορά τους παραπάνω 25 τίτλους. Πιο "θαμμένα" τα αποτελέσματα της αναζήτησης ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

   ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Google να βρει τα παραπάνω χαμένα αποτελέσματα αναζήτησης. Μια κοινωνική προσφορά του M87.

   ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ RPN:
   Την τελευταία εβδομάδα περίπου παρατηρήθηκαν τα εξής δυσάρεστα φαινόμενα:

   1. Σχόλια μου αντί να ανεβαίνουν στην ίδια σελίδα μιας είδησης την οποία είχα επιλέξει να σχολιάσω, ανέβαιναν ως "αυτόνομες αναρτήσεις / ειδήσεις" αποσυνδέοντας τον σχολιασμό μου με τα κακώς διαδραματιζόμενα.

   2. Λόγω της αλλαγής της θέσης της ανάρτησης, οι σύνδεσμοι τους οποίους παρέθετα για τους αναγνώστες μου και οι οποίοι αφορούσαν ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ δεν λειτουργούσαν.

   3. Καθότι τα σχόλια μου δεν ανέβαιναν ως σχόλια αλλά ως "αυτόνομες αναρτήσεις / ειδήσεις" δεν εμφανίζονταν στο activity stream των σχολίων του RPN με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η ανεύρευση τους από το αναγνωστικό κοινό.

   4. Επίσης παρατηρήθηκε επεξεργασία με αλλαγές κομμάτων, τελείες, αφαίρεση παρενθέσεων, αλλαγή παραγραφοποίησης κλπ (π.χ. όπως και έχετε ήδη κάνει με το "ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟ;;;") το οποίο συνιστά λογοκρισία και παραποίηση κειμένων μου.

   Απο εδώ και πέρα, είτε τα σχόλια μου θα ανεβαίνουν ως σχόλια στις ειδήσεις τις οποίες επιλέγω εγώ να σχολιάσω ακριβώς όπως τα στέλνω, είτε καθόλου, προκειμένου τόσο εγώ όσο και οι κάτοικοι της ευρήτερης περιοχής να ξέρουμε τι μας γίνεται και ποιοί συμβάλλουν στην καταστολή της κοινής γνώμης όσο διαρκεί το πλιάτσικο της πατρίδας μας.

   Επίσης, τα σχόλια μου θα εμφανίζονται και στο activity stream των σχολίων όπως και όλων των υπολοίπων. Δεν θα παραποιηθεί ούτε μια τελεία, κόμμα ή παρένθεση, ούτε και θα μεταβληθεί η δομή ή η παραγραφοποίηση αυτού, προκειμένου να μην βγάζει νόημα όπως το επιθυμώ εγώ.

   Είτε αναρτάτε όπως ήδη περιέγραψα, είτε με μαρτυρία κατοίκων της περιοχής μας θα υποστείτε τις συνέπειες σε ότι αφορά τις παραπάνω πρακτικές αλλοίωσης των σχολίων με τις προαναφερθείσες 4 κατάπτυστες πρακτικές. Αν και εφόσον, η ανάρτηση πραγματοποιηθεί όπως περιγράφω πιο πάνω, συναινώ στην αφαίρεση της τελευταίας παραγράφου του παρόντος (από "ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ RPN" εώς το τέλος) καθώς δεν είναι ο στόχος μου να προκαλέσω οποιαδήποτε βλάβη στη φήμη, έσοδα ή λειτουργία του RPN αποκαλύπτωντας τα παραπάνω δυσάρεστα σε τρίτους.

   Πολλά φιλιά στα *********** τα οποία σας ζήτησαν να καταφύγετε στις προαναφερθείσες πρακτικές.Έχει διατηρηθεί αντίγραφο του παρόντος και αποστέλλεται παρουσία τρίτων για λόγους μαρτυρίας. Επίσης, προκειμένου να σας πείσω για την παρουσία μαρτύρων κατά την δημοσίευση, θα δείτε νέες απόπειρες δημοσίευσης του ίδιου κειμένου και από άλλες IP. Καλή συνέχεια.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

   Σωστές οι προτάσεις για φέτος ή του χρόνου. Πρέπει όμως ειδικά για το πάρκινγκ να βρεθούν μεγάλοι χώροι και μέσα στην πόλη.

  επιστροφή στην κορυφή

  Πολιτισμός-Εκδηλώσεις

  >> Περισσότερα ...

  ΑΓΓΕΛΙΕΣ

  • Αρτέμιδα : Μονοκατοικία και κατάστημα (σύνολο 216 τ.μ.)
   Αρτέμιδα : Μονοκατοικία και κατάστημα (σύνολο 216 τ.μ.) 16/05/2018
   ΑΡΤΕΜΙΔΑ μονοκατοικία 216 τ.μ., ισόγεια, 3 υ/δ (τα 2 master), κατασκευή '75, 2 μπάνια, καλή κατάσταση, Εξοχική κατοικία (96 τμ) με μαγαζί (80 τμ. ) επι της Λεωφ. Αρτέμιδος και ξύλινη κατασκευή (40 τμ) στη…
  • Ζητούνται κυρίες για εργασία σε οικοτροφείο στην Παλλήνη
   Ζητούνται κυρίες για εργασία σε οικοτροφείο στην Παλλήνη 16/05/2018
   Το Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο "Οι Άγιοι Ανάργυροι" το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίων Αναργύρων 1 στην Κάντζα Παλλήνης, ζητά να προσλάβει κυρίες για την καθημερινή φροντίδα ενήλικων ατόμων με βαριά νοητική υστέρηση, αυτισμό και πολλαπλές…
  • Ζητείται τεχνίτης
   Ζητείται τεχνίτης 05/05/2018
   ΝΕΟΣ έως 30 ετών, με εκπληρωμένη στρατιωτική θητεία, γνώσεις Αγγλικών και δίπλωμα αυτοκινήτου. Απαραίτητα προσόντα: γνώση για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, όρεξη για δουλειά και μάθηση, συνέπεια και αξιοπιστία. Ευχάριστο περιβάλλον, προοπτική εξέλιξης , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
  • Praktiker Hellas Ζητείται Πωλητής/Πωλήτρια Καταστήματος
   Praktiker Hellas Ζητείται Πωλητής/Πωλήτρια Καταστήματος 02/05/2018
   H Praktiker Hellas αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων DIY (Do It Yourself) & Home Improvement, που βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών από το 1991. Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, εξειδικευμένο τμήμα Β2Β…
  • Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών.
   Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών. 02/05/2018
   Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, σε μαθητές , απο έμπειρο καθηγητή. Τιμές προσιτές Κωστόπουλος Χρήστος Τηλ. 6948 682209 & 22940 33247 e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
   ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 27/07/2017
     ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Επιπλωμένο διαμέρισμα με aircondition  57 τ.μ. στο Μάτι Αττικής , 300 μέτρα από την θάλασσα . Πληροφορίες τηλ :6946006540
  >> Όλες οι αγγελίες ...

  ΑΘΛΗΤΙΚΑ

  • Live ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (telesport.gr)
   Live ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (telesport.gr) 27/05/2018
   Δείτε στις 17:00 Live τον αγώνα Ηροδότου - Αηττήτου Βαθμολογία ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ 1 Αήττητος Σπάτων 5 2 2 1 6 5 8 2 Αστέρας Αμαλιάδας  4…
  • Απεβίωσε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
   Απεβίωσε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής 27/05/2018
   Απεβίωσε το Σάββατο ο Αντώνης Δερμάτης που είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και υπήρξε μέλος του Συνδέσμου των Βετεράνων. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη.   Ο Δερμάτης είχε γεννηθεί το 1937 και…
  • Πάμε στοίχημα
   Πάμε στοίχημα 26/05/2018
   Το rpn.gr (BET) σε συνεργασια με το πρακτορείο ΟΠΑΠ Σπ.Καντεφίδη-Μ.Κισλιτζή σάς δίνει τα προγνωστικά του για τους αγώνες του σημερινού κουπονιού 26/05/2018.   ΚΩΔ. 2339 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ        2 ΚΩΔ. 1838 ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ-ΧΑΚΕΝ   …
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP - Αθλητικός Όμιλος Καλλιτεχνούπολης
   ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP - Αθλητικός Όμιλος Καλλιτεχνούπολης 26/05/2018
   Ο ΑΟΚ σας προσκαλεί να εγγραφείτε στο Αθλητικό Camp με έμφαση στο μπάσκετ, που διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο ΠΝΑ, από 18 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου 2018 σε δύο εβδομαδιαίες περιόδους: Α περίοδος: 18-22/6/2018 Β περίοδος:…
  • Οριστικό: Συμφωνία ΑΕΚ-Ουζουνίδη για διετές συμβόλαιο!
   Οριστικό: Συμφωνία ΑΕΚ-Ουζουνίδη για διετές συμβόλαιο! 25/05/2018
   Είναι οριστικό, σύντομα θα είναι και επίσημο… Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Το deal έκλεισε, θα είναι για δύο χρόνια και εκκρεμεί μόνο η ανακοίνωση.  Ο…
  • Πάμε στοίχημα
   Πάμε στοίχημα 25/05/2018
   Το RPN BET σε συνεργασία με το πρακτορείο ΟΠΑΠ Μάγδας Γαρδικιώτη-Κατσουλάκη στην διασταύρωση Ραφήνας σάς δίνει τα προγνωστικά του για τους αγώνες του σημερινού κουπονιού 25/05/2018.   ΚΩΔ. 2340 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΑΑΡΧΟΥΣ           …
  • Χιμένεθ: «Δεν είμαι σίγουρος εάν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ...»
   Χιμένεθ: «Δεν είμαι σίγουρος εάν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ...» 25/05/2018
   Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του υπογράμμισε πως στην παρούσα φάση δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και του χρόνου!   Μιλώντας στο La Colina Radio Show ο Χιμένεθ σχολίασε…
  • Πάμε στοίχημα
   Πάμε στοίχημα 24/05/2018
   Το rpn.gr (BET) σε συνεργασια με το πρακτορείο ΟΠΑΠ Σπ.Καντεφίδη-Μ.Κισλιτζή σάς δίνει τα προγνωστικά του για τους αγώνες του σημερινού κουπονιού 24/05/2018.   ΚΩΔ. 1637 ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ             ΗΜΙ/ΤΕΛ Χ/2 ΚΩΔ. 2654…
  • Ηλίας Μικρόπουλος και Δημήτρης Μουτάφης : Ποιους βλέπουμε του χρόνου στη Football League
   Ηλίας Μικρόπουλος και Δημήτρης Μουτάφης : Ποιους βλέπουμε του χρόνου στη Football League 24/05/2018
   Αήττητος, Εθνικός, Αστέρας Αμαλιάδας ή Ηρόδοτος θα είναι του χρόνου στην Football League;  Συναντήσαμε σήμερα στη πλατεία Πλαστήρα στη Ραφήνα, τον παλαιό διαιτητή και νυν Δημ. Σύμβουλο Ηλία Μικρόπουλο, μαζί με τον παλαίμαχο εξαιρετικό αμυντικό που φόρεσε τη φανέλα…
  • Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου : Εγκαίνια Πίστας skateboard
   Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου : Εγκαίνια Πίστας skateboard 24/05/2018
   Η Νέα Πίστα skateboard και Ποδηλάτων είναι γεγονός! Το σημαντικό αυτό χώρο, για μικρούς και μεγάλους, ελάτε να τον γνωρίσετε και να τon δοκιμάσετε. Σάββατο 26 Μαίου 2018, ώρα: 18:00 Οδός Χρ. Μάντικα, Ραφήνα ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…
  >> Όλα τα αθλητικά ...