26/04/2015 07:44
Σήμερα στις 17:00 "Je Suis Triglia"

Μια ποδοσφαιρική χρονιά βρίσκεται ένα σκαλί πριν απο το τέλος της. Μαθηματικά η ομάδα Τριγλίας χρειάζεται ένα βαθμό για να μείνει στη κατηγορία, και θα πρέπει όλοι σήμερα να στηρίξουμε την ομάδα στη προσπαθειά της. Καλή επιτυχία Τριγλία Ραφήνας!  

>> Περισσότερα βίντεο...
Επικαιρότητα

Σήμερα στις 17:00 "Je Suis Triglia"

Μια ποδοσφαιρική χρονιά βρίσκεται ένα σκαλί πριν απο το τέλος της.

Μαθηματικά η ομάδα Τριγλίας χρειάζεται ένα βαθμό για να μείνει στη κατηγορία, και θα πρέπει όλοι σήμερα να στηρίξουμε την ομάδα στη προσπαθειά της.

Καλή επιτυχία Τριγλία Ραφήνας!

 

Ραφήνα ,Λύκειο των Ελληνίδων : "Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΧΟΛΗ"

Μια αναδρομή στην Ιστορία της Ιεράς ΘεολογικήςΣχολής της Χάλκης .

Το Παραρτ. του Λυκείου των Ελληνίδων στη Ραφήνα (Λ.Ε.Ρ), σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. (1ο Δημ. Σχολείο Ραφήνας , στη παρουσίαση του ντοκυμαντέρ του Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών "Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΧΟΛΗ-Μια αναδρομή στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης" απο την ιστορικό και Γεν. Γραμματεα του ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ Δρ. Ειρήνη Σαριόγλου.

Ομάδα Γυναικών Ραφήνας-Πικερμιου

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) εκφράζει τη θλίψη της και την οργή της για τα εκατοντάδες νέα θύματα που βρήκαν τραγικό θάνατο τις τελευταίες ώρες στη θάλασσα της Μεσογείου, που μετατρέπεται καθημερινά  σε νεκροταφείο ψυχών.

Να δούμε και τα 4 απο τα 5 σημερινά γκολ της Θύελλας Ραφήνας (video)

Ο χορός των γκολ άρχισε στο 25ο λεπτό, όταν ο Χαρακτίδης σε μια απο τις γνωστές επελάσεις του απο δεξιά , ανατράπηκε απο τον Σμυρναίο, η διαιτητής Βανέσα Μαραγκού έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Προδρόμου (στη φωτογραφία) δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

"Pre Game" Θύελλα Ραφήνας-Α.Ο. Σταμάτας (video)

Μια ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας και οι φίλαθλοι, άρχισαν να γεμίζουν τις εξέδρες του Δημ. Γηπέδου Ραφήνας "Παναγιώτης Σκούφος", με πρώτους και καλύτερους τους οργανωμένους που ήρθαν απο το Βαθύ Γυθείου. 

Σήμερα όλοι Θύελλα, με πρώτο τον Δήμαρχο !

Στο Δημ. Γηπεδο Ραφήνας "Παναγιώτης Σκούφος" βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος μετα την απονομή του πρωταθλήματος , συνεχάρη τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του Συλλόγου.

Γιώργος Χριστόπουλος "Συγχαρητήρια για τον τίτλο, εύχομαι κύπελλο ερασιτεχνών και άνοδο στη Γ' Εθνική"

"Καθ' ολη τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν επιτρέψατε σε καμιά ομάδα να αμφισβητήσει την ανωτεροτητά σας και σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Θύελλα Ραφήνας , πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ 2014-15! (συνεχής ενημέρωση και σε λίγο video)

Μετά το κύπελλο ήρθε πριν απο λίγο και η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ 2014-15 για τον Α.Π.Ο Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας και απο εδω και πέρα μια νέα πορεία ξεκινάει για την ομάδα.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

>> Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

>> Όλες οι εκδηλώσεις...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

>> Περισσότερα φιλοζωϊκά ...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

>> Όλα τα αθλητικά ...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

>> Όλα τα πολιτισμικά...

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

>> Περισσότερη διασκέδαση...