26/04/2015 20:07
Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας : Συλλυπητήρια

Σε βαθύ πένθος, έχει βυθιστεί ο Σύλλογος μας, με το δυσάρεστο άγγελμα του θανάτου, του Επιτίμου Προέδρου μας Ιωάννη Γιάνναρου. 

>> Περισσότερα βίντεο...
Επικαιρότητα

Ενδιαφέρουσα η ΠΝΠ για τα διαθέσιμα χρήματα των Δήμων

Με αφορμή το θέμα που ζήτησα να μπει στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου και τη συζήτηση που θα γίνει κατά τη συνεδρίαση, αναζήτησα μεταξύ άλλων και την "διάσημη" Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).

Προσλήψεις 5.500 συμβασιούχων στους ΟΤΑ για το 2015

Στoυς 5.495 υπαλλήλους ορίζεται ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός που θα προσληφθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή θα συνάψουν σύμβαση μίσθωσης έργου με τους OTA α΄ και β΄ βαθμού για το έτος 2015, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών.

Ρυθμίσεις-ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες

Νέας γενιάς ρυθμίσεις, που δίνουν «ανάσα» σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, βάζουν «φραγή» στην απειλή των πλειστηριασμών και, παράλληλα, «καθαρίζουν» σε σημαντικό βαθμό τους ισολογισμούς των τραπεζών από τα «βαρίδια» των «κόκκινων» δανείων, λανσάρουν οι τράπεζες.

Σήμερα στις 17:00 "Je Suis Triglia"

Μια ποδοσφαιρική χρονιά βρίσκεται ένα σκαλί πριν απο το τέλος της.

Μαθηματικά η ομάδα Τριγλίας χρειάζεται ένα βαθμό για να μείνει στη κατηγορία, και θα πρέπει όλοι σήμερα να στηρίξουμε την ομάδα στη προσπαθειά της.

Καλή επιτυχία Τριγλία Ραφήνας!

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

>> Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

>> Όλες οι εκδηλώσεις...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

>> Περισσότερα φιλοζωϊκά ...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

>> Όλα τα αθλητικά ...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

>> Όλα τα πολιτισμικά...

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

>> Περισσότερη διασκέδαση...