5/08/2015 15:24

τεστ


τεστΘαλάσσιες χελώνες στο λιμάνι του ΑργοστολίουΕπίσκεψη Γιαν Πανούση στο Δήμο Ραφήνας ΠικερμίουΟμιλία για τον Όσιο ΠαίσιοA. Tσίπρας για δημοψηφισμα

Συναυλία ΠΕΣΚART CITY FESTIVAL 2015Electra Greek Version 
Επικαιρότητα

Εκπαιδευτήρια Σπαντίδος : Προσλήψεις δασκάλων - καθηγητών και όχι μόνο.

Μια νέα αρχή στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης απο τα εκπαιδευτήρια ΣΠΑΝΤΙΔΟΣ (Ιδιωτικό Γυμνάσιο - Λύκειο - Επαγγελαμτικό Λύκειο) που βρίσκονται στις νέες εγκαταστάσεις στη Λεωφ. Μαραθώνος 69 στο Πικέρμι.

Σαν σήμερα.......

Λίγο πριν την αναχώρηση από τη Σμύρνη των ελληνικών υπηρεσιών και ενώ το μέτωπο είχε σπάσει, ο νεαρός πολιτικός Γεώργιος Παπανδρέου ενημερώνεται από τον Στεργιάδη  για την επερχόμενη καταστροφή.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της UNICEF «Σχολεία υπερασπιστές των παιδιών 2015-2016»

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών», με θέμα «Για κάθε παιδί, ίσες ευκαιρίες για ζωή. Όχι στη βία και το ρατσισμό.

Την Παρασκευή καταβάλλονται τα Οικογενειακά Επιδόματα σε 230.000 δικαιούχους

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 καταβάλλονται τα Οικογενειακά Επιδόματα Β’ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 26-6-2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.

FAST FERRIES ΑΝΔΡΟΣ : Καλοτάξειδο και γαλήνιες θάλασσες! (φωτο ρεπορτάζ)

Παρουσία του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη,των Λιμενικών Αρχών και ειδικότερα του  Λιμενάρχη Ραφήνας Γιάννη Ρουσσάκη, του Λιμενάρχη Άνδρου Νάννου Χρήστου και πολλών ναυτιλιακών πρακτόρων , η εφοπλιστική οικογένεια Παναγιωτάκη , πραγματοποίησε αγιασμό με την ευκαιρία της δρομολόγησης του νέου «FAST FERRIES ΑΝΔΡΟΣ», στη γραμμή Ραφήνα – ΣΥΡΟ (ΑΝΔΡΟ) – ΤΗΝΟ – ΜΥΚΟΝΟ με καπετάνιο τον πλοίαρχο Γιώργο Κολίτσα. 
 

Με υπογραφή Χρυσάνθης Κισκήρα!

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε Την προμήθεια αντιδραστηρίων για το Κ.Υ. Ραφήνας συνολικής δαπάνης, δέκα επτά χιλιάδες εξακόσια ενενήντα έξι ευρω και τριάντα δύο (17.696,32) € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ απο την εταιρεία Κ... Α.Ε. 

"Νέα" απο το K.Y Ραφήνας!

......Αποφασίζουν την ανάκληση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 10881/18-03-2015 ανανέωσης Απόφασης μετακίνησης του ιατρού Χ.Ι. Επιμελητή Β’ειδικότητας Γενικής Ιατρικής του ΠΕΔΥ – Κ.Υ. Αλιάρτου στο Π.Ε.Δ.Υ. – Κ.Υ. Ραφήνας – Πικερμίου από 10/07/2015.

ΤΟ rpn.gr ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

>> Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

>> Όλες οι εκδηλώσεις...

ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

>> Περισσότερα φιλοζωϊκά ...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

>> Όλα τα αθλητικά ...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

>> Όλα τα πολιτισμικά...

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

>> Περισσότερη διασκέδαση...