29/03/2015 01:46
>> Περισσότερα βίντεο...
Σε αγώνα water football, Θύελλα Ραφήνας - Δόξα Κορωπίου 5-3 ...και συνέντευξη με τον Boban Stojanovic! (video)

Το rpn.gr πιστό όπως πάντα στο ραντεβού του, με τις ομάδες της Ραφήνας, βρέθηκε και σήμερα - παρά τη δυνατή βροχή - στο Δημοτικό Γήπεδο "Παναγιώτης Σκούφος" , στον αγώνα Θύελλα Ραφήνας - Δόξα Κορωπίου. 

Επικαιρότητα

Σε αγώνα water football, Θύελλα Ραφήνας - Δόξα Κορωπίου 5-3 ...και συνέντευξη με τον Boban Stojanovic! (video)

Το rpn.gr πιστό όπως πάντα στο ραντεβού του, με τις ομάδες της Ραφήνας, βρέθηκε και σήμερα - παρά τη δυνατή βροχή - στο Δημοτικό Γήπεδο "Παναγιώτης Σκούφος" , στον αγώνα Θύελλα Ραφήνας - Δόξα Κορωπίου. 

«Παράκτιο και παραρεμάτιο οικοσύστημα Ραφήνας»

Εκπαιδευτικοί, όλων των βαθμίδων (από νηπιαγωγούς, μέχρι καθηγητές Λυκείου) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα στη Ραφήνα, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής επιμόρφωσή τους , μια ημερίδα με θέμα «Παράκτιο και παραρεμάτιο οικοσύστημα Ραφήνας»

Δεν τα κατάφεραν οι νέοι της Θύελλας .

Ο Αχαρναϊκος πήρε τη ρεβάνς απο τους παλαιότερους χαμένους τελικούς και σήμερα στο γήπεδο της Αγίας Άννας για τη β' φάση του πρωταθλήματος υποδομών στη κατηγορία των νέων Αχαρναϊκός - Θύελλα Ραφήνας 5-2.

Πολιτιστικές Απόπειρες :Πρόταση για έξοδο το Σαββατοκύριακο.

Μη χάσετε τις παραστάσεις τις Πειραματικής Σκηνής αυτό το Σάββατο 28 και τη Κυριακή 29 Μαρτίου καθώς και το επόμενο τριήμερα 3,4, και 5 Απριλίου στις 21:15.  
 
ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝΕΣΙ ...... που θα σας μείνει αξέχαστη ! 
 
σε σκηνοθεσία Στρατής Πανούργιος 
 
δείτε το τρέιλερ της παράστασης ΕΔΩ
 
Με εκτίμηση 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ 

New kid in town!!!

Ο "παράδεισος" του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, φιλοξενεί απο χθές , ένα νέο επισκέπτη που "συνελήφθη" και καταγράφηκε απο τον φακό του συμπολίτη μας Σπύρου Σκαρέα.

Νέοι- άνω των 18- που δεν είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν φορολογική δήλωση

Mε εγκύκλιό της η γγ Δημοσίων Εσόδων Κ. Σαββαΐδου, ορίζει ότι δεν προβλέπεται πλέον εξαίρεση από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης για τα ενήλικα τέκνα ακόμη και αν αυτά αναγνωρίζονται ως εξαρτώμενα μέλη φορολογούμενου από τη στιγμή που αποκτούν εισόδημα.

Εξεταστικά κέντρα κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Μαΐου 2015

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τον πίνακα με τα εξεταστικά κέντρα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Μαΐου 2015 και η κατανομή των υποψηφίων σ’ αυτά. 

Καλαντζής Vs Ζούτσου για τον συμπαραστάτη του δημότη στην Παλλήνη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης της 24ης Μαρτίου, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Νεκτάριος Καλαντζής έθεσε προς τον δήμαρχο Παλλήνης σωρεία ερωτημάτων σε ότι αφορά το τι γίνεται στον δήμο με την προκήρυξη θέσης για συμπαραστάτη του δημότη και αν αυτός είναι χρήσιμος, έτσι όπως (δεν) λειτούργησε την προηγούμενη τετραετία ο θεσμός αυτός.

Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας - Πικερμίου:Τρίτη 31 Μαρτίου στις 19:00

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Τρίτη, 31  Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα κάτωθι θέματα:

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

>> Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

>> Όλες οι εκδηλώσεις...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

 • Θα μείνω μοναχούλης;
  Θα μείνω μοναχούλης; 28/03/2015
  «Μανουλίτσα μου φοβάμαι πως θα μείνω μοναχούλης, σαν τα άλλα μου αδέλφια δε θα είμαι τυχερούλης...Μεγαλόσωμος θα γίνω και γι' αυτό δε με ζητάνε και το μαύρο μου το χρώμα λίγοι άνθρωποι αγαπάνε...» -«Αγοράκι μου…
 • Αγοράκι, λυκοσκυλάκι!
  Αγοράκι, λυκοσκυλάκι! 28/03/2015
  «Μια κοιμάμαι, μια ξυπνάω και μια έννοια πάντα έχω, πως κανένας δε με θέλει κι εγώ μόνος δεν αντέχω. Έναν άνθρωπο ζητάω, ένα σπίτι, ένα χάδι, για να μη γυρνώ στους δρόμους και φοβάμαι στο…
 • Η ομορφιά και η τσαχπινιά της σας αφήνουν ασυγκίνητους;
  Η ομορφιά και η τσαχπινιά της σας αφήνουν ασυγκίνητους; 28/03/2015
  «Κι όρθια και ξαπλωμένη κι από όλες τις πλευρές, είμαι τρισχαριτωμένη, για φιλιά και αγκαλιές! Μα η ομορφιά δεν είναι πάντα σίγουρο κλειδί, έτσι εύκολα ν' ανοίγει των ανθρώπων την ψυχή! Για το μπόι μου…
 • Επείγει υιοθεσία ή φιλοξενία!
  Επείγει υιοθεσία ή φιλοξενία! 26/03/2015
  Της μαμάς (άσπρο σκυλάκι) και του κουταβιού (καφέ). Δυστυχώς, το περιβάλλον πιέζει και δεν μπορώ να τα κρατήσω άλλο. Η αδέσποτη αυτή σκυλίτσα γέννησε 4 πανέμορφα κουταβάκια έξω απο το σπίτι μου και τα φροντίσαμε…
 • Η cookie ψάχνει σπιτάκι!
  Η cookie ψάχνει σπιτάκι! 26/03/2015
  Είναι μια νεαρή σκυλίτσα 16 μηνών, που από 45 ημερών έφυγε από την αγκαλιά της μαμάς της και πήγε στην αγκαλιά της οικογένειας που τώρα πρέπει να την δώσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, που εμφάνισε…
 • Άλλη μια εγκατάλειψη στην Ραφήνα...
  Άλλη μια εγκατάλειψη στην Ραφήνα... 25/03/2015
  Άλλη μια εγκατάλειψη στην Ραφήνα... Την παράτησαν εδώ και περίπου 3 μέρες ειναι θλιμμένη κλαίει και περιμένει στο σημείο που την άφησαν... (Ειναι πολυ φιλική και αναζητά συνέχεια χάδια) (Της άφησαν ενα χαλάκι και ενα…
>> Περισσότερα φιλοζωϊκά ...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

>> Όλα τα αθλητικά ...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

>> Όλα τα πολιτισμικά...

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

>> Περισσότερη διασκέδαση...