Επειδή η διαφήμισή σας θα πρέπει να είναι αποτελεσματική και όχι πολυέξοδη... Διαφημιστείτε στο www.rpn.gr Τηλ. 22940 24416 & 6979229051 email: maiopkyr@gmail.com

Hosting and Webdesign by TITOS

Πέμπτη 20 Ιουνίου, συνεδριάζει το Δημ. Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου

Ιουν 17, 2013 Κανένα σχόλιο

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα κάτωθι θέματα:

1.     Λήψη απόφασης περί αιτήματος κατοίκων Ντραφίου προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με την εξασφάλιση της προστασίας της περιοχής από κλοπές και διαρρήξεις.

2.     Λήψη απόφασης περί συμπλήρωσης της 167/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

3.     Λήψη απόφασης περί έγκρισης αναγκαιότητας εκτέλεσης της εργασίας «Συντήρησης Αντλιοστασιών Δήμου Ραφήνας Πικερμίου έτους 2013, από τρίτους ιδιώτες και ανάθεσης αυτής με τη νόμιμη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού».

4.     Λήψη απόφασης περί έγκρισης στοχοθεσίας του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Δήμου Ραφήνας Πικερμίου».

5.     Λήψη απόφασης περί έγκρισης δεύτερης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2013 του ΔΟΠΑΠ.

6.     Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας της ανάθεσης εργασιών επισκευής  πολυμηχανήματος πυροσβεστικού.

7.     Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υπ’ αριθμόν 182/2009 απόφασης, του Κοινοτικού Συμβουλίου Πικερμίου περί παραχώρησης οικοπέδου.

8.      Λήψη απόφασης περί παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση οδοποιίας εντός και εκτός σχεδίου Ραφήνας και αποκατάσταση από επισκευές του δικτύου ύδρευσης», για την εκτέλεση των εργασιών του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.).

9.      Λήψη απόφασης περί πρόσληψης προσωπικού για τις ανάγκες της Πυρασφάλειας με διάρκεια σύμβασης δύο(2) μηνών.

10.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 54/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στο Ο.Π.Δ 2013 του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

11. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2013.

12. Λήψη απόφασης περί διαγραφής βεβαιωμένων προστίμων-κλήσεων ελεγχόμενης στάθμευσης για το έτος 2009.

13. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπών παρακολούθησης παραλαβής εργασιών έτους 2013.

14. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης χρήσης στον Δ.Ο.Π.Α.Π., σχολικού κτιρίου(πρώην Τεχνικό Λύκειο Ραφήνας), το οποίο δεν χρησιμοποιείται, για στέγαση δημόσιου σχολείου.

15. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών Προέδρου Δ.Σ Δημοτικής Επιχείρησης Αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρία «Δ.Ε.Α.ΑΠ. Α.Ε» μετά την παραίτηση αυτής.

16. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για το έτος 2013.

17.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρότασης συμβιβασμού για καταβολή χρηματικού ποσού που έχει επιδικαστεί με την υπ’ αριθμόν 147/2013 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και υπέρ του Παναγιώτη Κούκκα.

18. Λήψη απόφασης περί λήψης απόφασης περί έγκρισης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και ειδικότερα για την πρόσβαση στο λιμάνι, φορτηγών και βαρέων τύπου οχημάτων.

19. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της αδείας στο όνομα της εταιρίας TukTukGreeceIKE, στα διοικητικά όρια του Δήμου μας για τη λειτουργία τρίτροχων, ανοικτού τύπου, τουριστικών οχημάτων.

20. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας – ανάθεσης υπηρεσιών – εργασιών – προμηθειών σε τρίτους, της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου για το έτος 2013.

21. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2013.

22.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης Ο.Ε.Υ. του ΝΠΔΔ Δ.Ο.Π.Α.Π Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΟΣ

Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου

Λίγα λόγια για τον αρθρογράφο

Ο αρθρογράφος δεν έχει προσθέσει ακόμη κάποια πληροφορία στον λογαριασμό του.
Καμία αναφορά για το άρθρο “Πέμπτη 20 Ιουνίου, συνεδριάζει το Δημ. Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου”

Αφήστε μια αναφορά

Πρέπει να συνδεθείτε για να γράψετε ένα σχόλιο. Αν θέλετε να έχετε κι εσείς τη δυνατότητα να σχολιάζετε τα άρθρα θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό