Είσοδος
 25/01/2015 12:11
>> Περισσότερα βίντεο...

Πριν ξημερώσει ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου βρέθηκε στα Ε.Τ για μια τελευταία ματιά. Συναντήσαμε τον Βασίλη Πιστικίδη στα Ε.Τ της Ραφήνας, όπου είχε και μια τελευταία ενημέρωση απο τους αρμόδια εμπλεκομένους Σπύρο Παπαδόπουλο και Τζένη Μπαρκουρα (στη φωτογραφ

Επικαιρότητα

Γιάννης Παναγιωτακόπουλος "Με κάθε αποτέλεσμα θα είμαστε πάντα παρόντες"

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο "Ραφηνιώτης" υπ. Βουλευτής Γιάννης Παναγιωτακόπουλος , δήλωσε στο  rpn.gr :

"Εύχομαι ο καλύτερος, ο ειλικρινής και χωρίς κρυφή ατζέντα, να αναλάβει το τιμόνι της χώρας και να την οδηγήσει στην ανάπτυξη. Εμείς απο τη πλευρά μας στο κόμμα "ΤΕΛΕΙΑ", παλέψαμε για να έχουμε λόγο στα μελλούμενα. Με κάθε αποτέλεσμα θα είμαστε πάντα παρόντες".

Η "άγνωστη" γραμματέας του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας.

Δεν θα την διαβάσετε σε καμιά αναφορά των εφημερίδων για τον Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, ούτε θα την δείτε στην πρωτη σειρά μεταξύ αυτών που συνήθως εμφανίζονται στους κυριακάτικους αγώνες, αλλά το πόστο της κάνει  σπουδαία δουλειά.

Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδας κυκλοφόρησε το "Έντυπο Υποβολής Καταγγελίας - Αναφοράς ή πρότασης"

Ο Ο Χρήστος Ποθουλάκης, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον γειτονικό Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας με μηνυμά του, μας ενημέρωσε για μια νέα του πρωτοβουλία , που υλυλοποιήθηκε για την εκπλήρωση της αποστολής του

Δευτέρα 26, Ιανουαρίου 2015 . . . λυκαυγές . . . ή . . .

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, όλοι μας θα επισκεφτούμε τις γνωστές μας σχολικές τάξεις, θα πάρουμε τα πολυάριθμα ψηφοδέλτια, θα μπούμε μέσα στο παραβάν, θα επιλέξουμε . . . τον μελλοντικό μας Πρωθυπουργό και το μελλοντικό κυβερνητικό επιτελείο ! ! ! !

Υποτονικό το προεκλογικό τμήμα στην Αθήνα, οι Ραφηνιώτες είναι πιο "ζωντανοί"....

Εκτός απο τα "σκηνικά" που στήθηκαν σήμερα το πρωί στις πλατείες  Συντάγματος και Ομονοίας , με βεβαιότητα - έπειτα απο σημερινό περπάτημα στην Αθήνα - μπορούμε να γράψουμε ότι η Αθήνα δεν είναι όπως τα παλιά χρόνια με τις  οι αφίσες , τα πανό και τα συνθήματα.

Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας , Στέλιος Γκίκας "Δίνουμε τα πάντα για τη νίκη και θέλουμε το κόσμο δίπλα μας"

Αυτή την εβδομάδα η στήλη "ΔΗΛΩΣΕΙΣ" της επίσημης ιστοσελίδας του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, φιλοξενεί τον Στέλιο Γκίκα. Έναν παίκτη, κυριολεκτικά πολυεργαλείο, που μπορεί να παίξει άνετα, σχεδόν σε όλες στις θέσεις της ομάδας.

Επιστροφή πινακίδων και διπλωμάτων οδήγησης λόγω εκλογών- Ποιοι μπορούν να τις πάρουν

Ξεκίνησε από σήμερα Τετάρτη 21 Ιανουαρίου μετά από απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, η επιστροφή διπλωμάτων οδήγησης, πινακίδων κυκλοφορίας και αδειών κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Η ψήφος . . Δημοκρατικό δικαίωμα ! ! ! . . Με δημοκρατικούς θεσμούς ;

Σε λίγες μέρες έχουμε καλεστεί όλοι μας, να ψηφίσουμε.

Οι αρχηγοί των κομμάτων, οι υποψήφιοι βουλευτές, κομματικά στελέχη αλλά πρωτίστως οι ασπάλακες της δημοσιογραφίας και οι καναλάρχες, μας βομβαρδίζουν με την φράση . . . . .

Δημοκρατικό δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη είναι η ψήφος . . . ! ! !

Βέβαια και είναι η ψήφος δημοκρατικό δικαίωμα. Το θέμα όμως είναι αν το δημοκρατικό αυτό δικαίωμα εξασκείται μέσα από δημοκρατικούς θεσμούς.

Κάτι για το οποίο, θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλω. Και αμφιβάλω διότι στην μικρή αυτή προεκλογική περίοδο από όλες τις πλευρές, υπάρχει παραπληροφόρηση. Και η παραπληροφόρηση έχει τα χαρακτηριστικά της, έχει τους κώδικες της και τα γνωρίσματα της.

Βασίλης Κολλάρος : Ο ακούραστος συμπολίτης μας!

Ο ακούραστος Βασίλης, ο δικός μας συμπολίτης, παρόλο το βαρύ πρόγραμμά του λόγω των προπονήσεών του και της αφοσίωσής του στα παιδιά που του εμπιστεύονται οι γονείς στον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας Πικερμίου, βρίσκει χρόνο για τον συνάνθρωπο που τον χρειάζεται!

Ο ΔΑΣ Αραφήν κόβει τη πίτα του.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Μισοκοίλης και το Δ.Σ. του Δ.Α.Σ. ΑΡΑΦΗΝ (τμήματα κολύμβησης και βόλεϊ) σας προσκαλούν το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 12.00 στη καφετέρια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για την ετήσια κοπή της πίτας του Συλλόγου

Υπ. Βουλευτής Νίκος Καντερές «Το τρις εξαμαρτείν»

Πρώτα είχαμε την «αλλαγή» του ‘81, μετά «τα λεφτά υπάρχουν» του υιού, θα είναι πλέον, όχι μη σοφό, αλλά άγνωστο πόσο επικίνδυνο, ο ελληνικός λαός να εξαπατηθεί για μία τρίτη φορά, πλανώμενος σε μία φρούδα ελπίδα «αλλαγής» που υπόσχεται ο Κος Τσίπρας και οι πολλές συνισταμένες του κόμματος που αντιρροπούν.

Ο ελληνικός λαός πρέπει επιτέλους να αναλογιστεί την αλήθεια, ότι με αγώνα και προσπάθεια η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει μπροστά και έχει ξεκινήσει ήδη.

Αντίθετα, δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και μαγικά ραβδιά. Κανένας δε θα μας χαριστεί επειδή είμαστε νέοι και ωραίοι. Επειδή σκίζουμε «άμα λάχει» τα μνημόνια.

Μόλις προ ολίγων ημερών, η ψυχρή εισβολή που έπληξε τη χώρα μας και μας ήρθε από την παγωμένη Ρωσία, έδειξε πόσο άγριος μπορεί να γίνει ο ρώσικος χειμώνας. Ας μη δοκιμάσουμε λοιπόν και τη ρώσικη ρουλέτα και ότι βγει.

Ας αναλογιστούμε… Το να παίζει ένας λαός ρώσικη ρουλέτα με το μέλλον της χώρας και των παιδιών της δεν είναι επιλογή. Είναι η καιροσκοπική εκμετάλλευση των δυσκολιών που έχει βιώσει ο Έλληνας και της δικαιολογημένης αγανάκτησής του.

Όμως, η ψήφος της οργής, θα είναι μάλλον και ψήφος της καταστροφής, αν έστω και τώρα δε μπορούμε να παραδεχθούμε την αλήθεια.

Στις 25 Ιανουαρίου θα ψηφίσουμε.

Με πικρία μεν, με συνείδηση δε:

Επιλέγοντας την αλήθεια για την Ελλάδα.

Επιλέγοντας ηθικούς και έντιμους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο.

 

Νίκος Καντερές

Υποψήφιος Βουλευτής

Νέας Δημοκρατίας

Περιφέρειας Αττικής

2ος Μαθητικός Διαγωνισμός «Η ιστορία του σχολείου μου»

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Δ ιάσωσης Σχολικού Υλικού σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων συνδιοργανώνουν τον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό: «Η ιστορία του σχολείου μου»

Αθλητικά

>> Όλα τα αθλητικά ...

Πολιτισμός

>> Όλα τα πολιτισμικά...

Φιλοζωϊκά

 • Η Κάρμεν από το Πικέρμι
  Η Κάρμεν από το Πικέρμι 25/01/2015
  H Κάρμεν είναι  γεννημένη τον Μάρτιο του 2014. Ειναι θηλυκιά,  25 κιλά περίπου, με πολύ καλό χαρακτήρα και πολύ τρυφερή και δοτική στους ανθρώπους. Η Καρμεν βρέθηκε πεταμένη μαζί με την αδελφή της σε μια…
 • Μη με αφήνετε άλλο στο κυνοκομείο Ραφήνας
  Μη με αφήνετε άλλο στο κυνοκομείο Ραφήνας 25/01/2015
  Ο Μαξιμος είναι  1,5 ετών, ψηλος, δυνατός και αγέρωχος. Πολύ όμορφος σκύλος που η φωτογραφία σίγουρα τον αδικεί... τηλ. 6936031533 ή 6945597792 Πήγασος Φιλοζωική Ραφήνας Πικερμίου - Pegasus Animal Welfare Group
 • Χαριζονται γλυκυτατα τσοπανοσκυλακια
  Χαριζονται γλυκυτατα τσοπανοσκυλακια 10/01/2015
  χαριζονται τσοπανοσκυλακια γλυκυτατα , φαινονται ότι θα γινουν μεγαλοσωμα. τηλ. 6946502619 6972860419
 • Βρέθηκαν στη Λ. Μαραθώνος στη διασταυρωση Ραφήνας
  Βρέθηκαν στη Λ. Μαραθώνος στη διασταυρωση Ραφήνας 10/01/2015
  Βρέθηκαν στη Λ. Μαραθώνος κοντά στη διασταυρωση της Ραφήνας. Φιλοξενούνται (με μεγάλη δυσκολία) γιατι στο δρόμο κινδυνεύει η ζωή τους. Ψάχνουμε επειγώντος υπεύθυνους γονείς για τα μικρούλια. τηλ. 2294076709 ή 6936031533
 • Ο Κρόνος του κυνοκομείου
  Ο Κρόνος του κυνοκομείου 25/01/2015
  Ο Κρόνος πετάχτηκε στο κυνοκομείο Ραφήνας όταν ήταν κουτάβι. Τώρα είναι πλέον 12 μηνών, μη στειρωμένος, αλλά ακόμα γλυκήτατος και τρυφερός. τηλ. 6936031533 ή 6945597792 Πήγασος Φιλοζωική Ραφήνας Πικερμίου - Pegasus Animal Welfare Group  
>> Περισσότερα φιλοζωϊκά ...

Ευκαιρίες χρηματοδότησης

>> Περισσότερα...

Εκδηλώσεις

>> Όλες οι εκδηλώσεις...