27/04/2015 01:27
Το αποτέλεσμα μετράει! (video με τις τρεις φάσεις του αγώνα)

Α,Ο, Τριγλίας Ραφήνας - Εθνικός Πειραιώς 0-0 Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο σκοπός της Τριγλίας στο σημερινο παιχνίδι ήταν να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό για να σιγουρέψει την παραμονή της στη Γ' Εθνική. Τα καταφερε και τέλος καλο όλα καλά. Άλλο ένα κακό σήμ

>> Περισσότερα βίντεο...
Επικαιρότητα

Το αποτέλεσμα μετράει! (video με τις τρεις φάσεις του αγώνα)

Α,Ο, Τριγλίας Ραφήνας - Εθνικός Πειραιώς 0-0


Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο σκοπός της Τριγλίας στο σημερινο παιχνίδι ήταν να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό για να σιγουρέψει την παραμονή της στη Γ' Εθνική. Τα καταφερε και τέλος καλο όλα καλά.

Άλλο ένα κακό σήμερα, εκτός απο το θέαμα, ήταν ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Γηπέδου Ραφήνας "Παναγιώτης Σκούφος" , όπως φάνηκε ξεκάθαρα απο τους πολλούς τραυματισμούς των παικτων και απο τα πολλα παράπονα που ακούστηκαν απο ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Μόνο εξ 'οψεως φαίνεται πλαστικός, ο "τσιμεντένιος" χλοοτάπητας που προκάλεσε σήμερα τους τραυματισμούς των Μάργαρη και Βεστάκη πριν συμπληρωθει το τριαντάλεπτο.

Για τους τηρούντες αρχείο :

Διαιτητές: Μπλούνας, Κοκμωτός, Καραγιάννης.
 
Τριγλία Ραφήνας: Παππάς Δ., Λαζούρας (82' Συκάς), Μεϊμάρογλου, Τσέπας, Σκαφίδας Βατίστας, Κότσι, Μάντζης, Βεστάκης (30' Παππάς Ν.), Χρυσάφης, Μάργαρης (16' Καραπάνος)
 
Εθνικός Πειραιώς: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Παυλάκης, Μπένα, Κουκούλης, Γούλας, Λεωνιδόπουλος (77’ Ξενιτόπουλος), Σουφλάς (66’ Γκορόγιας), Λύγκος, Δωροβίνης, Παυλόπουλος (56’ Μάναλης)
 
Συνολικά τα αποτελέσματα
Γιούχτας-Αναγέννηση Ιεράπετρας 4-0 
ΑΟ Γλυφάδας-Νέα Ιωνία 3-0 
Τριγλία Ραφήνας-Εθνικός 0-0 
Αστέρας Βάρης-Ατρόμητος Πειραιά 2-5 
Ιωνικός-ΠΑΟ Κρουσώνα 3-0 
Κισσαμικός-Κηφισιά 2-2 
Ηρόδοτος-Ηλυσιακός 4-1
 
Βαθμολογία 
 
Κισσαμικός 54 
Κηφισιά 45 
Ιωνικός 43 
Ατρόμητος Π. 40 
Αστέρας Βάρης 34 
Εθνικός Π. 33 
Τριγλία Ραφήνας 32 
ΠΑΟ Κρ. 32 
ΑΟ Γλυφάδας 31 
Γιούχτας 29 
-----------------
Ηλυσιακός 29 
Ηρόδοτος 26 
Νέα Ιωνία 24 
Αναγέννηση Ιέρ 6 

Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου :Καθαρισμός Πάρκου Καραμανλή

Πιστοί στο ραντεβού τους με την οικολογική συνείδηση και το κάλεσμα του Let's Do It Greece αθλητές της Πάλης, αθλήτριες της ρυθμικής, γονείς και φίλοι του Συλλόγου, βοήθησαν να καθαριστεί το Πάρκο Καραμανλή σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της όλης της Ραφήνας, την Κυρικακή 26 Απριλίου στις 10 το πρωί.

Το Ελληνικός Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και απλοί πολίτες υπό το συντονισμό του Δήμου

Συμμετέχοντας στην παγκόσμια δράση  Let's do it  ,το Τοπικό Τμήμα Ραφήνας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού  , το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και απλοί πολίτες  με συντονιστές τον Δήμο Ραφήνας -Πικερμίου και τον ΔΟΠΑΠ καθαρίσαμε τον αρχαιολογικό χώρο της κοίτης του Μεγάλου Ρέματος στην περιοχή Μαύρα Αμπέλια Ραφήνας που βρίσκεται στην λεωφόρο Φλέμιγκ και Δημοκρατίας.

Ενδιαφέρουσα η ΠΝΠ για τα διαθέσιμα χρήματα των Δήμων

Με αφορμή το θέμα που ζήτησα να μπει στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου και τη συζήτηση που θα γίνει κατά τη συνεδρίαση, αναζήτησα μεταξύ άλλων και την "διάσημη" Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).

Προσλήψεις 5.500 συμβασιούχων στους ΟΤΑ για το 2015

Στoυς 5.495 υπαλλήλους ορίζεται ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός που θα προσληφθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή θα συνάψουν σύμβαση μίσθωσης έργου με τους OTA α΄ και β΄ βαθμού για το έτος 2015, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών.

Ρυθμίσεις-ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες

Νέας γενιάς ρυθμίσεις, που δίνουν «ανάσα» σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, βάζουν «φραγή» στην απειλή των πλειστηριασμών και, παράλληλα, «καθαρίζουν» σε σημαντικό βαθμό τους ισολογισμούς των τραπεζών από τα «βαρίδια» των «κόκκινων» δανείων, λανσάρουν οι τράπεζες.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

>> Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

>> Όλες οι εκδηλώσεις...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

>> Περισσότερα φιλοζωϊκά ...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

>> Όλα τα αθλητικά ...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

>> Όλα τα πολιτισμικά...

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

>> Περισσότερη διασκέδαση...