28/04/2015 17:20
Τι θα αλλάξει στην πόλη σύντομα?

Υπομονή θα τα μάθετε όλα....

>> Περισσότερα βίντεο...
Επικαιρότητα

Η αποχέτευση στη Ραφήνα και ο φούρνος του Νασρεντίν!

Το rpn.gr έχει κάνει ειδικό αφιέρωμα για το ΚΕΛ στο οποίο μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Ευάγγελος Μαυρουδής , ο οποίος επανερχεται σήμερα με γραπτή του δήλωση του λαμβάνοντας αφορμή απο την ημερήσια διάταξη της 27/4/2015 στο Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.

Ρυθμίσεις δανείων νέας γενιάς – Οι τέσσερις «ανάσες» για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Νέας γενιάς ρυθμίσεις, που δίνουν «ανάσα» σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, βάζουν «φραγή» στην απειλή των πλειστηριασμών και, παράλληλα, «καθαρίζουν» σε σημαντικό βαθμό τους ισολογισμούς των τραπεζών από τα «βαρίδια» των «κόκκινων» δανείων, λανσάρουν οι τράπεζες. 

Σε άμεση αποκατάσταση των ΧΑΔΑ Ύδρας, Ν.Α. Αττικής, Κερατέας και Μεγάρων προχωρά ο ΕΔΣΝΑ

Στην άμεση προώθηση των διαδικασιών για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ, προκειμένου να υπάρξει συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και να αποφευχθούν τα πρόστιμα του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, προχωρά ο ΕΔΣΝΑ, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της νέας περιφερειακής αρχής σχετικά με την αλλαγή της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Μιά ποδοσφαιρική ομάδα "παππούδων" - πρότυπο ήθους!

Η ομάδα του ΑΝΤ 1 κατέκτησε το 25ο πρωτάθλημα μέσων μαζικής ενημέρωσης που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ με δεύτερη τη NOVA η οποία είχε τους ίδιους βαθμούς αλλά είχε χάσει στο μεταξύ τους παιχνίδι.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

>> Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

>> Όλες οι εκδηλώσεις...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ

>> Περισσότερα φιλοζωϊκά ...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

>> Όλα τα αθλητικά ...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

>> Όλα τα πολιτισμικά...

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

>> Περισσότερη διασκέδαση...