Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου 

Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου 

Δύο σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Μαραθώνα  στις 4/9/17 και στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου 5/9/17  με ομιλητή τον κ. Αντώνη Κλάψη, διδάκτωρ του Πάντειου Πανεπιστημίου και μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού του Νεάπολις . Είχαν σκοπό να ενημερώσουν νέες και νέους υποψήφιους, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και επαγγελματίες για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει το Νεάπολις  σχετικά με τις επιλογές του κατάλληλου πτυχίου , μεταπτυχιακού, εξ αποστάσεως μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου σπουδών.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ιδρύθηκε το 2007 και δέχθηκε φοιτητές για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2010. Είναι το μόνο Πανεπιστήμιο στην Πάφο. Βρίσκεται στο τέλος της Λεωφόρου Δανάης, στην τουριστική περιοχή της Πάφου ελάχιστα μέτρα από την όμορφη παραλιακή ζώνη, προσφέροντας το ιδεώδες περιβάλλον για σπουδές και φοιτητική ζωή.

Τα τρέχοντα πτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Λογιστική και Τραπεζική, την Ψυχολογία, τη Νομική,  την Εφαρμοσμένη Πληροφορική, την Αρχιτεκτονική, την Αρχιτεκτονική Τοπίου, την Πολιτική Μηχανική και την Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του πανεπιστημίου καλύπτουν επιστημονικά πεδία όπως τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζικά, Επενδυτικά και Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Πληροφοριακά Συστήματα, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή, Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Διοίκηση Αειφορίας (EIASM), Ιστορία, Θεολογία, Αρχιτεκτονική Τοπίου,  Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων και Real Estate.

Όλα τα προγράμματα είναι πλήρως αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π στην Ελλάδα ως Ομοταγές Ίδρυμα προς τα ελληνικά ΑΕΙ και τον ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ στην Κύπρο και αντιστοίχων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και  φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Επίσης, αναγνωρίζονται από επαγγελματικά σώματα, όπως  το Επαγγελματικό και Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και Κύπρου  και το Σώμα Ορκωτών Λογιστών (ACCA).  Το μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Real Estate έχει εξασφαλίσει, επιπλέον, και την πιστοποίηση από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Το Πανεπιστήμιο Νεαπόλις στην Πάφο παρέχει πολλαπλά πλεονεκτήματα ως πολιτιστική πρωτεύουσα Ευρώπης 2017 και διεθνή τουριστικό προορισμό με ιδιαίτερα εύκολη και οικονομική πρόσβαση από την Αθήνα. Πρωτίστως, την υψηλή ποιότητα του διδακτικού προσωπικού, την αρτιότητα των προγραμμάτων, την συμμετοχή σε προγράμματα ERASMUS, τις υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και τα συστήματα πληροφοριών, την σύγχρονη βιβλιοθήκη, η οποία είναι εξοπλισμένη με τα ακριβότερα και καλύτερα προγράμματα διαχείρισης βιβλιοθήκης, της υψηλής ποιότητας υποστηρικτικές υποδομές (φοιτητική εστία, εστιατόριο-καφετέρια, μεγάλη πισίνα, γυμναστήριο με εσωτερική πισίνα, γήπεδο τένις κ.α.) σε συνδυασμό με την  24ωρη υπηρεσία ασφαλείας. Επίσης, η φυσική ομορφιά, ο πολιτισμικός πλούτος, το ήπιο κλίμα της Πάφου εγγυώνται μια μοναδική φοιτητική ζωή και μια ποιοτική εκπαίδευση με προσιτά δίδακτρα και δυνατότητες οικονομικών επιλογών.

Υπάρχουν προβλέψεις για ειδικά μειωμένα δίδακτρα, ενώ δίνονται υποτροφίες για όσους έχουν απολυτήριο λύκειο από 17 ως 17.9 θα έχουν έκπτωση 20% στο πρώτο χρόνο φοίτησης, ενώ έκπτωση 35% θα έχουν όσοι τελείωσαν το Λύκειο με βαθμό από 18 και πάνω.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις δίνει στους απόφοιτους των προγραμμάτων του τα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Διαθέτει γραφείο φοιτητικής μέριμνας που σκοπός του είναι η ακαδημαϊκή,συμβουλευτική και οικονομική στήριξη των φοιτητών και των αποφοίτων για τη συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Αλλά και γραφείο σταδιοδρομίας ,το οποίο είναι συνδεδεμένο με την αγορά εργασίας. Ο Όμιλος που ανήκει το Πανεπιστήμιο είναι ο Όμιλος Λεπτός, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους Εταιρειών (τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχειακές μονάδες, Real Estate και μονάδες υγείας) στην Κύπρο και την Ελλάδα, που προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου Νεάπολις την κα Τσουρέα Παναγιώτα στα τηλέφωνα 698 766 7101 και 22940-39029 καθώς και στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Προσθήκη σχολίου

0 σχόλια

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή