ΔΟΠΑΠ : Παρουσίαση βιβλίου «Θες να παίξουμε;… όμως, όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι…»

 • Πολιτισμός-εκδηλώσεις
 • Σχολιάστε πρώτοι!
 • ΔΟΠΑΠ : Παρουσίαση βιβλίου «Θες να παίξουμε;… όμως, όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι…»

  Το υπέροχο βιβλίο του συγγραφέα Νίκου Μιχαλόπουλου από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, που αποτελεί ένα graphic novel ενάντια στην οποιαδήποτε μορφή βίας, θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, ώρα 19.30μμ, ο Δήμος Ραφήνας -Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.ΑΠ, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου (Αραφηνίδων Αλών & Ελλης Αλεξίου, Ραφήνα).

  Πολλές φορές στη ζωή μας τα πάντα μετριούνται με μια μεζούρα, αλλά κάποιοι πάντα περισσεύουν και τα θύματα γίνονται εύκολα θύτες –και το αντίθετο– σε ένα παιχνίδι ρόλων, που μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά επικίνδυνο, γιατί δυστυχώς όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι.

  Ας χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του ονείρου στη ζωή μας και ας ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Ένα ταξίδι θετικής σκέψης και υπέρβασης με συνοδοιπόρο τον βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα best selling συγγραφέα Νίκο Μιχαλόπουλο με αφορμή το νέο του βιβλίο "ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ; ...όμως όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι".

  "Είναι πολύ περισσότερα τα πράγματα που μας ενώνουν από αυτά, που καμιά φορά νομίζουμε ότι μας χωρίζουν. Ας ανοίξουμε λοιπόν τις καρδιές μας. Όλοι έχουν ανάγκη αυτό το ξεχωριστό που ο καθένας μας είναι".

  Προσθήκη σχολίου

  0 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  επιστροφή στην κορυφή