Πέμπτη 14 Ιουνίου: Στάση εργασίας στα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ

 • Κόσμος
 • 1 σχόλιο
 • Πέμπτη 14 Ιουνίου: Στάση εργασίας στα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ

  Στάση εργασίας στα Λεωφορεία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 μεταξύ 12:00 – 17:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00 ή και αργότερα. Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του Αεροδρομίου.

   

  Την ίδια μέρα, τα Τρόλεϊ δεν θα κινούνται μεταξύ 12:00 – 16:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00 ή αργότερα.

  Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό.

  Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.

  Προσθήκη σχολίου

  1 σχόλιο

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

   Δεν απεργείτε αλλά πληρώνεστε οι περισσότεροι βάζοντας για αύριο ρεπό. Οι δε διοικήσεις των χρηματοδοτούμενων από τον προυπολογισμό του κράτους εταιρειών σας, υποθάλπουν την κατάσταση μη προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη. Αλλά και μη δίνοντας αναλυτικά στοιχεία πόσοι τελικά απέργησαν και δεν έλαβαν μεροκάματο, πόσοι δήλωσνα ρεπό κλπ.

  επιστροφή στην κορυφή