"Βόμβα" στην συνέλευση της Θύελλας!

 • Αθλητικά
 • 1 σχόλιο
 • "Βόμβα" στην συνέλευση της Θύελλας!

  Ομόφωνα ΟΧΙ στη πρόταση του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευαγγέλου Μπουρνους για συνένωση.

  Ξεκάθαρες τοποθετήσεις απο Πρόεδρο και μέλη, με κυριο χαρακτηριστικό στις τοποθετησεις ολων τον σεβασμο στην ιστορία των "καρβουνιαριδων" και τω Τριγλιανών προσφυγων ,ενα κομμάτι της ιστορίας των οποιων αποτελούν και οι ομαδες.

  Κατά την συνέλευση της Θύελλας και μετά την ομοφωνη απόφαση της μη συνένωσης και αφου αναφέρθηκαν απο τη διοίκηση τα οικονομικά μεγέθη που θα απαιτηθούν προκειμένου η ομαδα να εχει αξιοπρεπή παρουσία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής  ρίχτηκε στο τραπέζι η πρόταση, η ομάδα του χρόνου να αγωνιστεί στην Α' ΕΠΣΑΝΑ και όχι στην Γ' εθνική.

  Μετα απο συζήτηση, τα μελη εξουσιοδοτησαν τη διοίκηση για τη ληψη της απόφασης, η οποια οποια και αν ειναι όπως φανηκε απο το σημερινό "κλίμα" της συνέλευσης θα εχει τη στήριξη ολων.

  Απαραίτητη διευκρίνηση και προκειμένου να μην υπάρχει σύγχυση στην "καθαρή" ενημέρωση των φιλαθλων και των δυο ομαδων. Σύμφωνα με την πρόταση του Δημάρχου σε περιπτωση συνενωσης η φανέλα της νεας ομάδας δεν θα ηταν μαυρη - κίτρινη, όπως ελέχθη στη Συνέλευση της Τριγλιας,  αλλά κίτρινη - πράσινη.

  Συντομα video για αναλυτική ενημέρωση και περισσότερες λεπτομέρειες

  Προσθήκη σχολίου

  1 σχόλιο

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

   Δυο πράγματα έκαναν εντύπωση στη σημερινή γενική συνέλευση.
   Πρώτον οι ωριμότητα που επέδειξαν τα μέλη ότι στην περίπτωση που δεν βρεθούν χορηγοί και η ομάδα θα αγωνισθεί στην ΕΠΣΑΝΑ και δεύτερον στην περίπτωση που βρεθεί μεμονωμένος χορηγός θα εξετασθεί πρώτα το ποιος και το γιατί δίνει τα χρήματα.

  επιστροφή στην κορυφή