"ΕΝΟΤΗΤΑ" : Τακτική Γενική Συνέλευση , σήμερα

 • Ειδήσεις
 • Σχολιάστε πρώτοι!
 • "ΕΝΟΤΗΤΑ" : Τακτική Γενική Συνέλευση , σήμερα

  Με τη συζήτηση σημαντικών θεμάτων και τη λήψη αποφάσεων, πραγματοποιείται η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου "ΕΝΟΤΗΤΑ" στη Διασταύρωση Ραφήνας. 

  mpasinas

  Κύριο θέμα προς συζήτηση και λήψη απόφασης ,είναι το πέμπτο που αφορά :

  - Έγκριση απο τα μέλη του συλλόγου, για τις διεργασίες προς διόρθωση λάθους ΑΦΜ που διατηρεί ως σήμερα (απο λάθος) ο σύλλογος εδώ και χρόνια, διότι δεν ελήφθη ΑΦΜ εκ νέου ,ως "ΕΝΟΤΗΤΑ" 

  - Η μεταφορά της έδρας του Συλλόγου.

  Ο πρόεδρος της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ" Γιάννης Ξουρίκης, προ της ενάρξης της τακτική γενικής συνέλευσης , δήλωσε στο rpn.gr :

  "Είμαστε και πάλι σήμερα εδώ, όσοι πραγματικά ενδιαφερόμαστε για τον Σύλλογο. Όλοι όσοι με οποιονδήπτε τρόπο καταφέρονται εναντίον του Συλλόγου δεν έχουν παρουσιασθεί ούτε σήμερα , αλλά ούτε και κατά το παρελθόν έχουν παρουσιασθεί ποτέ σε Γενική Συνέλευση, στο Διοικητικό Συμβούλιο, ή σε κάποια δραστηριότητα προκειμένου να ενημερωθούν ή να μας ενημερώσουν για τυχόν προβλήματ ή δεισλειτουργίες - που κατά την  άποψή τους - διεπίστωσαν, προκειμένου να δοθεί λύση. Εμείς ενεργώντας πάντοτε ενωτικά και όχι διχαστικά τους προσκαλούμε, όχι μόνο αυτούς, αλλά και όλους όσοι κατά το παρελθόν διετέλεσαν μέλη του Δ.Σ ή μέλη του Συλλόγου, προκειμένου να μας πλαισιώσουν. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η επίτευξη των στόχων του Συλλόγου και η ανάληψη πολιτιστικών δράσεων στο πλαίσιο της ιστορίας της Διασταύρωσης"

  Κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέλευσης και την ώρα που ήταν η κάμερα του rpn.gr , παρόντας ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης , Ανδρέας Βασιλόπουλος,. Επίσης παρόντες ήταν απο το Σήλλογος της Αγίας Μαγδαληνής ο Γεβάσιος Παπαδόπουλος και απο το Μελτέμι η Ιφιγένεια Βαρδοπούλου. 

  Στη συζήτηση που ακολούθησε για τα κύρια θέματα :

  Για το θέμα της διόρθωσης του ΑΦΜ, τα μέλη αφού άκουσαν την πρόταση του Λογιστή του Συλλόγου Γερβάσιου Παπαδόπουλου, αποφάσισαν να δρομολογηθούν και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς την Εφορία

  Το επόμενο θέμα που συζητήθηκε ήταν η μεταφορά των γραφείων του Συλλόγου, από την ως τώρα έδρα τους στα παλιά αποδυτήρια της Θύελλας, διότι η εκκλησία χρειάζεται τον χώρο των γραφείων για τη κάλυψη δικών της αναγκών.

  Για το συγκεκριμένο θέμα , αποφασίστηκε - ως πρώτο βήμα - όπως το ΔΣ ενημερώσει και συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Νικόλαο.

  Προσθήκη σχολίου

  0 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  επιστροφή στην κορυφή