Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

 • Ειδήσεις
 • Σχολιάστε πρώτοι!
 • Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

  Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 και ώρα 21.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων σε στύλους ηλεκτροδότησης της ΔΕΔΔΗΕ στη Δημοτική Ενότητα Ραφήνας και Πικερμίου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΛΕΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΙΩΝΟΣ».
  3. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος εκτέλεσης έργων 2017.
  4. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών από τον με αρ. 381/2017 Χρηματικό Κατάλογο.
  5. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρεών από τον 5/2017 Χρηματικό Κατάλογο του Νικολακόπουλου Ιωάννη του Αριστομένη (ΚΑ 17517)
  6. Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων από παραβάσεις της Τροχαίας Αγ. Παρασκευής και Ελεγχόμενης Στάθμευσης.
  7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης προγραμματισμού πρόσληψης υπαλλήλων για άμεσες και επείγουσες ανάγκες, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
  8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της σχετικής, με την 7η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2017, Πράξης της Οικονομικής Επιτροπής.
  9. Λήψη απόφασης περί αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. με την επωνυμία ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.
  10. Λήψη απόφασης περί υποβολή της υπ’ αριθμ. 79/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου περί έγκρισης Απολογισμού οικονομικού έτους 2016 του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με δ.τ. «Φίλιππος Καβουνίδης».
  11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ. αριθμ. 79/30-5-2017 απόφασης Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Π. με τίτλο  «Αίτημα για έκτακτη επιχορήγηση από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου».
  12. Λήψη απόφασης περί εκκίνησης των διαδικασιών ανάθεσης έργων, υπηρεσιών και προμηθειών.
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί θεμάτων που αφορούν το Λιμένα Ραφήνας.

  Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

  Μώρος Κωνσταντίνος

  Προσθήκη σχολίου

  0 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  επιστροφή στην κορυφή