Αποτελεί μείζον πρόβλημα διοίκησης να συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με παντελή απουσία και των δύο εκπροσώπων της αντιπολίτευσης.

 • Ειδήσεις
 • 6 σχόλια
 • Αποτελεί μείζον πρόβλημα διοίκησης να συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με παντελή απουσία και των δύο εκπροσώπων της αντιπολίτευσης.

  Μπορεί νόμιμα να προσκλήθηκαν, μπορεί να μην μπόρεσαν να παραβρεθούν, μπορούμε να σκεφτούμε πολλά. Σίγουρο όμως είναι ότι η αντιπολίτευση άφησε τη Δημοτική Αρχή να παίρνει αποφάσεις μόνη της. Σίγουρο είναι ότι οι αποφάσεις αυτές δεν είχαν ίχνος διαλόγου και αντιπολιτευτικών επιχειρημάτων. 

  palpatzhs

  Τα μέλη της αντιπολίτευσης που έχουν οριστεί από το ΔΣ να συμμετέχουν στις Επιτροπές του Δήμου, οφείλουν να συμμετέχουν. Η Δημοτική Αρχή επίσης οφείλει για λόγους χρηστής διοίκησης, να διερευνά (τηλεφωνικά ή με email) εάν η προγραμματιζόμενη ημερομηνία/ώρα της συνεδρίασης εξυπηρετεί τα μέλη των Επιτροπών.Πάντως τέτοια εικόνα δεν πρέπει να ξαναδούμε στον Δήμο μας.

  Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος

  Καθηγητής ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

  Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου

  Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

  κιν. 6942 790900

  Προσθήκη σχολίου

  6 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

   Όσο οι απόντες τηρούν σιγήν ιχθύος ο καθένας υποθέτει ότι νομίζει.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

   Κάποιο λάκο έχει η φάβα. Μήπως τα έχουν βρει όπως κάνουν τα κόματα και εμείς βράζουμε στο ζουμί μας; Μήπως ήθελαν να λείπουν; Λέω μήπως;

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

   @11:34 Η απαρτία είναι το νόμιμο ζητούμενο και αυτό τηρήθηκε και τηρείται. Αν καταλάβατε το σχόλιο μου ήταν για το ηθικό ζητούμενο. Οι διοικήσεις (όχι μόνο η παρούσα) δεν εξαντλούν τις προσπάθειες συνεννόησης ώστε να είναι παρόντες περισσότεροι.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

   Επαυξάνοντας τα προηγούμενα σχόλια, προσθέτω πως αν λείπουν συνεχώς κάποιοι σύμβουλοι αυτό είναι και δική τους ευθύνη. Αν διαφωνούν ας γράψουν εδώ τις γνώμες τους.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

   Μα φίλε ανώνυμε, προσκλήθηκαν. Η συνεδρίαση είχε απαρτία. Η Δημοτική Αρχή έκανε τα νόμιμα, δεν είναι σωστό να της καταλογίζουμε το ότι δεν προσήλθαν 3 μέλη.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

   Η Δημοτική Αρχή οφείλει να επικοινωνεί με όλα τα μέλη προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις. Η παρούσα όπως και η προηγούμενη αμελούσαν να το κάνουν παραμένοντας αυστηρά στο τυπικό της υπόθεσης. Το ίδιο έγινε και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τον Αύγουστο που είχαν ενδιαφέρον να "επικαιροποιηθεί" παλαιά και αρχειοθετημένη μελέτη κυκλοφορίας που είχε ήδη εφαρμοσθεί το... 2010 επί κ. Αδαμόπουλου! Δεν παίζονται.

  επιστροφή στην κορυφή