Τα τραπεζικά εμβάσματα εμφανίζουν παθολόγο από το Λαύριο να εισέπραξε, από τον ελβετικό λογαριασμό της Novartis, ποσό που αγγίζει τις 70.000 ευρώ.

 • Ειδήσεις
 • 8 σχόλια
 • Τα τραπεζικά εμβάσματα εμφανίζουν παθολόγο από το Λαύριο να εισέπραξε, από τον ελβετικό λογαριασμό της Novartis, ποσό που αγγίζει τις 70.000 ευρώ.

  Συνολικά περισσότερα από 3.000 φυσικά πρόσωπα και εταιρείες με μη γνωστό αντικείμενο έλαβαν εμβάσματα από το λογαριασμό της Novartis στην Ελβετία - Ο έλεγχος επικεντρώθηκε στην ταυτοποίηση των γιατρών που υπάγονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ή είναι συμβεβλημένοι, έτσι ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί τυχόν αδίκημα δωροδοκίας

  Περισσότερα ΕΔΩ

  Προσθήκη σχολίου

  8 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

   @11.36
   έτσι είναι αν έτσι νομίζεις - κουβέντα χωρίς νόημα

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

   Για εξήγησε μας 13/03/2018 21:07 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΗΤΑΝ ΧΥΜΑ CASH;

   Γιατί ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τα χοντρά έπρεπε να είναι σε τραπεζικούς λογαριασμούς; Πόσο Μ****** να είναι είτε ο γιατρός να έχει ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ "δωρεά" σε τραπεζικό λογαριασμό δικό του ή συγγενή του από φαρμακοβιομηχανία, είτε ο φαρμακοβιομήχανος ο οποίος ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις;

   Τώρα, για ποιό λόγο θες να πιστεύει ο κόσμος ότι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τα χοντρά ήταν σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν το ξέρω - παρότι υποπτεύομαι ότι θέλεις να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι υπάρχει δικαιοσύνη - όπως την διατείνεται και το "άρθρο" - η οποία θα "διερευνήσει" [και απαλλάξει ή αθωώσει όπως πάντα συμβαίνει].

   ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ...

   Όπως πήγαιναν τα χοντρά, έτσι πήγαιναν και τα ψιλά,... χέρι-χέρι με τον ιατρικό επισκέπτη ο οποίος κάθε μήνα μετρούσε τα φύλλα του συνταγολογίου του "ιατρού" (ου αφοδεύσω). Αν εσύ υποστηρίζεις κάτι διαφορετικό, πές μας με ποιόν/ποιούς τρόπους ελέγχεται η εκταμίευση κερδών από τις φαρμακοβιομηχανίες να σε καμαρώσουμε.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

   Ζητώ συγγνώμη από τον 13/03/2018 22:59. Από βιασύνη δεν διάβασα το "...δεν είναι ΜΟΝΟ αν έλαβαν...". Αν βλέπει το μήνυμα αυτό ο διαχειριστής παρακαλώ να μην δημοσιεύσει τα δύο αυτά σχόλια μου που αφορούν τον 13/03/2018 22:59.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

   Μάστορα (13/03/2018 22:59) από Βερολίνο κρατάει η σκούφια σου; Εκεί που η μίζα και η δωροδοκία είναι νόμιμη και προβλεπέ;;; Κάνεις γαργάρα την μίζα και τη δωροδοκία και κοντοστάθηκες στην φοροδιαφυγή αν κατάλαβα καλά; Για την MIESENS δουλεύεις;

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

   Τα ψιλά ήταν χύμα cash, τα χοντρά αναγκαστικά σε τραπεζικούς λογαριασμούς offshore, συγγενών κλπ..
   Η απληστία, η αίσθηση ότι όλοι το ίδιο κάνουν, το αίσθημα της ατιμωρησίας ότι οι καταγγελίες θάβονται ή παραποιούνται τα στοιχεία, η συγκάλυψη από τους ίδιους τους ελεγκτές και επιθεωρητές Υγείας του ΙΚΑ (η μεγάλη πληγή πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) οι οποίοι πλέον των άλλων και κατεύθυναν τους γιατρούς ιδίως τους νεότερους ....όλα αυτά τους είχαν κάνει απρόσεκτους . ΄Ωρα πληρωμής να τους βγούν ξυνα.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

   Εγώ δεν διαφωνώ ότι φαρμακοβιομήχανοι, γιατροί, φαρμακοποιοί και ιατρικές μονάδες μας φέσωσαν με 53 δις ευρώ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ από το 2000~2015. Το έκαναν όμως, όχι επειδή "το λάδι είναι εγχώριο προιόν", αλλά επειδή στην περίπτωση της NOVARTIS το λάδι ήταν ελβετικό και στην περίπτωση των BAYER / MIESENS / BAYER κλπ, το λάδι ήταν Γερμανικό.

   ΚΑΝΕΝΑΣ (είτε Ελβετός, είτε Γερμανός, είτε Έλληνας) ο οποίος έχει δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο από το μέγεθος παπουτσιού δεν θα δεχθεί λάδωμα μέσω τράπεζας γιατί αυτό δημιουργεί καταγραφή.

   Οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν τους "ιατρικούς επισκπέπτες"... η MIESENS έχει τα μαύρα ταμεία και τους ανθέλλήνες λακέδες βολευτές... και οι "δημόσιοι λειτουργοί (και γιατροί πολλές φορές) έχουν το φακελάκι. Κανένας από αυτούς δεν σου λέει "κάνε μου κατάθεση" γιατί αυτό ελέγχεται.

   Η είδηση είναι απλά ψευδής και κατασκευασμένη κατά την άποψη μου. Εσύ είσαι ελεύθερος να πιστεύεις διαφορετικά.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

   Απαπα δεν το πιστεύω, είναι δυνατόν οι γιατροί να έκαναν κατευθυνόμενες συνταγογραφήσεις ..αδύνατον... και αν οι ιατρικοί επισκέπτες έκαναν ουρά στα ιατρεία του πρώην ΙΚΑ συμπτωματικό θα ήταν, και αν εγένοντο καταγγελίες και ΕΔΕ και όλοι έβγαιναν λάδι, έ τι να κάνουμε κι΄αυτό συμπτωματικό, και αν έπαιρνες τους επιθεωρητές και ελεγκτές Υγείας του ΙΚΑ για καταγγελία και πάλι έβγαιναν όλοι λάδι , ε τι να κάνουμε το λάδι είναι εγχώριο προϊόν και χωρίς αυτό τίποτα δεν γίνεται, όπως είναι
   εγχώριο προϊόν η ανοησία και το θράσος με το σκεπτικό .. άρπα τα και τρέχα (τους τραπεζικούς λογαριασμούς θα σκεφτόμαστε τώρα ?) .

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

   Αν ήμουν φαρμακοβιομήχανος και ήθελα να λαδώσω γιατρούς, θα φρόντιζα να κρατήσω το όνομα μου καθαρό. Με άλλα λόγια, αμφιβάλλω αν διακινήθηκαν ποσά μέσω τραπεζών. Απλά, επειδή αυτά τα στοιχεία δεν είναι σε θέση να τα ελέγξει ο μέσος πολίτης, Παραμένει στη σφαίρα του "πιθανού". Σκεφτείτε όμως εσείς το πως θα λαδώνατε αν είχατε στα χέρια σας μια φαρμακοβιομηχανία.

   Αν πάλι ήμουν γιατρός (6 + 2 = 8 χρόνια ελάχιστες σπουδές αν δεν κάνω λάθος) και θέλατε να λαδωθείτε, θα δεχόσασταν να μπούν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό σας; Πως θα τα δικαιολογούσατε; Αρρώστησε ο διευθυντής της Novartis και τον κάνατε καλά και εκείνος σας έδωσε και φιλοδώρημα μερικά χιλιάρικα;

   Γενικώς η είδηση είναι στο μήκος κύματος: "η δικαιοσύνη που όλο έρχεται... αλλά ποτέ δεν φτάνει".

  επιστροφή στην κορυφή